Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 36 – 2 september till 8 september

Kära oxe, att få känna dig fri som en fågel den stora lyckan just nu. Låt inte andra hindra dig från att flyga. Är du jungfru så tvekar du lite över hur du ska göra för att komma närmare en person du är attraherad av. Oavsett om ni känner varandra sen tidigare eller ej är det bra om du går lugnt fram.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du riskerar att bli för upptagen av vad kollegorna sysslar med och kompromissa din egen insats. Försök att bara koppla bort allt surr runtomkring och fokusera på det du har för händerna.

Ekonomi
Läget är stabilt just nu så även om du inte är den bästa spararen är allt okej eftersom du instinktivt lärt dig att begränsa dina utgifter.

Hälsa
Du behöver få tid att andas och bearbeta saker och ting nu. Att syssla med något kreativt hjälper dig koppla av och hitta tillbaka till dig själv.

Relationer
Det finns en eller flera personer som mer än gärna är villiga att ställa upp för dig men då måste du våga släppa dem närmare inpå. Ingen kan nå fram till dig om du fortsätter vara stängd.

Lycka
Du gör bäst i att hålla dig till en förutbestämd plan för att undvika att spendera mer än du borde på spel och annat chansartat.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Nu kan du använda ditt sjätte sinne för att ligga steget före. Du känner på dig instinktivt vad som kommer hända och kan planera i förväg utifrån det.

Ekonomi
Du får sätta stopp och markera när en annan person försöker involvera sig i dina privata finanser. Tumma inte på din självständighet.

Hälsa
Nu är du motiverad till förändring. Även om du gärna vänder upp och ner på hela din livsstil och gör något drastiskt så är det med de små medlen du har störst framgång.

Relationer
För dig som är i ett förhållande gäller det att du lyssnar på vad din partner har att säga. Det finns saker du inte riktigt uppfattat. Även när du är på jakt efter kärleken lönar det sig att vara lyhörd och inkännande.

Lycka
Att få känna dig fri som en fågel den stora lyckan just nu. Låt inte andra hindra dig från att flyga.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du är villig att tackla vad som än kommer din väg och behåller din positiva inställning veckan ut. Det är som att inget kan rucka på dig.

Ekonomi
Alla möjligheter är inte uttömda när det gäller att tjäna pengar. Du har en tjänst som andra vill ha eller saker att sälja, kolla upp de möjligheterna.

Hälsa
Du har lättare än vanligt att drabbas av huvudvärk. Försök jobba med förebyggande åtgärder som att se till att du dricker ordentligt och tar paus från sådant som anstränger ögonen.

Relationer
Något nytt inträffar i kärlekslivet som gör att saker och ting ändras. Det här kan gälla en befintlig romans som får en ny vinkling eller så träffar du rentav en ny partner. Nytt är spännande!

Lycka
Du kan göra skillnad för andra nu och vara en riktig inspirationskälla genom att föregå med gott exempel. Kanske det till och med räddar någon!

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Har du hållit dig i bakgrunden förut så är den tiden förbi, nu är strålkastarljuset på dig och du får chansen att visa vad du går för. Passa på att briljera lite!

Ekonomi
Du håller på att planera vissa justeringar som förbättrar läget för dig. Även om det känns tråkigt att sitta med papper och siffror nu så är det av största vikt för att du ska ha så goda förutsättningar som möjligt att lyckas finansiellt.

Hälsa
Du har gjort många framsteg den senaste tiden, försök fortsätta hålla samma tempo så du inte laggar efter. Att fuska för mycket med kost och träning är inte lösningen.

Relationer
Du känner dig ganska trött på att bli missförstådd av andra. Sök dig till de som innerligt bryr sig om ditt välbefinnande. Livet är för kort för att umgås med folk du inte är bekväm med.

Lycka
Även om du initialt inte verkar ha någon vidare tur så härda ut, din tid kommer.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
En ansvarsfylld uppgift gör dig nervös och du blir osäker på om du verkligen kan hantera den. För att lyckas måste du tro på dig själv, du har kompetensen som krävs och behöver bara öka självförtroendet.

Ekonomi
Ett problem har lyfts från dina axlar och du kan nu fokusera på övriga områden inom din ekonomi. Sparande är något att titta närmare på.

Hälsa
Vänd inte upp och ner på dygnet bara för att du kan, även under helgen är det viktigt att du behåller någon form av regelbundenhet. Att planera in tidiga aktiviteter kan få dig att vakna i tid och sova gott på natten.

Relationer
Du har växt som person och fortsätter fundera på vad som är viktigt för dig i livet. Det måste finnas en sund balans mellan kärlek, familj och vänskap så inte det ena blir lidande.

Lycka
Det har gått lite trögt för dig på turfronten men nu börjar det lossna. Det är dock inte förrän till helgen som dina chanser ser tillräckligt bra ut för att spela.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Vad folk tycker och tänker har inte någon betydelse för hur du utför ditt jobb. Kör ditt eget race och bry dig inte så mycket.

Ekonomi
Det kanske inte direkt regnar pengar just nu men du har så du klarar dig i alla fall. Var glad över att det inte uppstått någon oväntad utgift som du tidigare befarade.

Hälsa
Så länge du till största delen lever hälsosamt gör inte några små snedsteg något, så undvik att fastna vid dem. Det är bara att gå vidare igen och försöka göra ditt bästa för att vara så sund du kan.

Relationer
Du tvekar lite över hur du ska göra för att komma närmare en person du är attraherad av. Oavsett om ni känner varandra sen tidigare eller ej är det bra om du går lugnt fram.

Lycka
Med nöd och näppe lyckas du undvika en besvärlig situation. Det är bara att pusta ut och konstatera att du hade tur.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
En uppgift verkar svårare än den i själva verket är, sitt lugnt i båten så ska du se att det går bra. Det som skulle kunna sätta käppar i hjulet är att du blir uppstressad.

Ekonomi
Vad du än bestämmer dig för att spendera pengarna på nu så är det väl investerat. Du har ett sinne för vad som är lönsamt och tänker långsiktigt.

Hälsa
Det går bra för dig så länge du undviker att stressa för mycket. Rensa ditt schema lite genom att skjuta på det som inte är nödvändigt att ta itu med just nu.

Relationer
Kommunikation är A och O i kärleksrelationer just nu, det blir lätt missförstånd om ni inte pratar igenom allt ordentligt. Det kan vara bra att planera in tid till att samtala för att undvika distraktioner.

Lycka
Leta igenom ditt hem efter något du kan ge bort till en speciell person, det kommer vara uppskattat.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Det är bara att fortsätta i samma lugna takt som förut. Du håller en god kvalitet och ska inte äventyra den genom att hasta dig igenom saker och ting.

Ekonomi
Du är nära att ha skramlat ihop tillräckligt med pengar för att göra verklighet av en dröm. Ge inte upp nu på slutet genom att slösa bort det du sparat på planlös konsumtion.

Hälsa
Du kan intensifiera dina ansträngningar nu och få mycket tillbaka när det gäller den fysiska aktiviteten. Var inte rädd för att ta i lite! Så länge du ser till att återhämta dig ordentligt är allt i sin ordning.

Relationer
Du har lätt för sociala kontakter just nu så det är ett bra tillfälle att försöka träffa nya personer. Andra får ett positivt intryck av dig som person eftersom du framstår som ärlig och opretentiös.

Lycka
Någon har ett glädjande besked att komma med så håll ögon och öron öppna så du inte missar det!

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Du får användning för ditt detaljsinne den här veckan då det finns flera uppgifter på ditt bord som kräver skärpa och precision.

Ekonomi
Allt är under kontroll just nu och på kort sikt finns inget att anmärka på. Dock behöver du se över dina framtidsplaner och se vad du kan förbättra.

Hälsa
Det gäller att du tar tillfället i akt och rör på dig när du inte är för trött, energin går upp och ner just nu och det gäller att passa på när orken finns där.

Relationer
Nu är det kärlek i luften, speciellt framåt helgen. Se fram emot ett oförglömligt minne!

Lycka
Undvik spel i mitten av veckan då du har en otursdag i det avseendet. Resten av dagarna ser det desto bättre ut.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Nu har du kommit halvvägs i dina planer för att förbättra dina karriärmöjligheter. Det är ännu för tidigt att hoppa in i en ny situation, du måste ha is i magen och avvakta.

Ekonomi
Du får ett erbjudande som låter lite för bra för att vara sant. Kolla upp villkoren noga innan du slår till.

Hälsa
En vän har ett råd att komma med men du känner att personen kanske inte riktigt förstår din situation. Lyssna och var uppmärksam ändå, det finns något i det som sägs som du kan ha nytta av.

Relationer
Någon kommer till dig med en viktig sak att berätta. Hur du reagerar har en stor påverkan på förhållandets framtid så tänk noga på vad du säger och gör.

Lycka
Precis i början av veckan händer något lite oturligt men snart väntar positiva nyheter så det är bara att härda ut.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du kan effektivisera din arbetsmetod och spara mycket tid nu. Det bästa av allt är att du fortsätter hålla hög kvalitet på det du lämnar ifrån dig.

Ekonomi
Investeringar går galant just nu. Oavsett om du har kunskap i frågan eller ej tenderar du att lita på din intuition och den verkar leda dig i precis rätt riktning.

Hälsa
Hjälp dig själv om du vill kunna hjälpa andra. Många rycker i dig just nu och det är väldigt viktigt att du återhämtar dig innan du lovar saker hit och dit. Tänker du inte på det här riskerar du att slå knut på dig själv.

Relationer
Du ser det mesta från den ljusa sidan just nu och din positivitet smittar av sig på andra som gärna vill spendera tid med dig och ser dig som en riktig glädjespridare.

Lycka
Du står inför ett dilemma där du behöver kompromissa din individualitet för att komma framåt. Tappa inte dig själv vad du än gör.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Ta dig en stund att fundera på hur du ska gå vidare med nästa uppgift istället för att bara skynda vidare i tron att du sparar tid.

Ekonomi
Det lönar sig att ta en titt på kontoutdraget, du får ett bättre grepp om vad du har spenderat den senaste tiden och hur du ska kunna planera framöver.

Hälsa
Du har mycket att stå i i början av veckan men efter några dagar börjar det lugna ner sig. Passa då på att ta lite extra tid för dig själv, du behöver avkoppling och gärna ett miljöombyte.

Relationer
Lyssna noga på andra så du inte missar något viktigt. Det finns en person som vill vara finkänslig och därför inte uttrycker sig så tydligt och direkt. Du kommer behöva läsa mellan raderna.

Lycka
Den här veckan inser du att du kommit mycket längre än du trott. Det som verkade vara en omöjlighet kan bli sant och det behöver inte ta så värst långt tid innan det sker.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!