Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 1 här!

Väduren bör skaffa sig en överblick, medan vågen kan andas ut av lättnad. Läs om din vecka här!

horoskop-v14

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Ett nytt år, en ny situation. Du måste sätta dig ner och få en översikt över de uppgifter som ligger framför dig – och som väntar på att bli klara redan i helgen. Det är inte praktiska saker att ordna, utan handlar mer om strategier och planering. Du måste ta dig tid för att lyckas. Du har tur när det gäller kärlek.

Veckans råd: Få en översikt.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Under de första veckodagarna kan du äntligen få en tydlig förklaring i samband med en juridisk fråga. Om inte, måste du ha tålamod. Men du får andra saker att tänka på när veckan fortskrider, och det blir då lättare att få en överblick över de möjligheter du har. Det här är en bra tid för samarbete – även med en nära partner.

Veckans råd: Ingå avtal.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du kan förvänta dig att möta motstånd i ett specifikt fall i början av veckan. Nya händelser analyseras och du känner dig inte bekväm när din trovärdighet ifrågasätts. Men om du lägger alla kort på bordet är chansen stor att du uppnår ett bra resultat. I slutet av veckan får du många idéer.

Veckans råd: Argumentera för dina idéer.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har en bra känsla för vad som händer runtomkring dig, men det räcker inte. Du behöver mer specifika saker att relatera till så att du kan bedöma om du är på rätt väg eller inte. Alla former av samarbete står i centrum, och i det sammanhanget får du snabbt en känsla av att det är viktigt att komma på samma våglängd med de andra.

Veckans råd: Var samarbetsvillig.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Om du får ett bra erbjudande den här veckan är det en god idé att kontrollera om det verkligen kan stämma, för det låter alltför bra för att vara sant. Om det å andra sidan finns någon tyngd i det kan du acceptera det med ett lugnt sinne. Vardagslivet har sina utmaningar, och du måste anpassa dig till förändringar – antingen i samband med ditt hem eller några vardagliga rutiner.

Veckans råd: Förbered dig på förändringar.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Känslor spelar en stor roll under veckans första dagar, men det är långt ifrån säkert att du låter dig påverkas av det. Du håller det för dig själv och talar dig själv tillrätta, även om det faktiskt kan vara sanningens timme som har dykt upp för dig. Baserat på det kan du handla och agera. I slutet av veckan får du andra saker att tänka på, och samarbete kan visa sig vara en utmaning.

Veckans råd: Var beredd på överraskningar.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Uppgifter som borde ha ha varit avklarade kan nu slutföras och du kan andas ut av lättnad. I slutet av veckan känner du en stämningsförändring och humöret blir allvarligare. Tiden med familjen kännetecknas nu av mnga praktiska saker. Något har fallit på plats i din närmsta krets, och ansvaret vilar inte längre bara på dina axlar.

Veckans råd: Du kan lättad andas ut.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Känslomässigt blir det en lite blandad vecka, men mestadels positiv. Alla former av samarbete står i centrum och du går in i dina tankar kring om du ensam ska satsa på dina projekt. Just nu måste du följa andras villkor, och det kan vara en utmaning. Kärlek har goda förutsättningar i helgen.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Din position skapar inte så mycket flexibilitet nu som du hade önskat. Det ser ljusare ut i framtiden och du kommer förmodligen att hitta ett sätt att ta itu med de nuvarande utmaningarna. Allt kan vara nytt och oprövat idag, och därför är det bra att du får tid och möjlighet att tänka två gånger innan du handlar eller fattar beslut.

Veckans råd: Tänk innan du agerar.

Nästa bild
skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Din utgångspunkt är annorlunda nu, och du kan därför se saker i ett annat perspektiv. Du har några idéer som du vill förverkliga. Utnyttja därför den goda energin som finns den här veckan så att du kan komma igång. Oavsett om du jobbar ensam eller inte så måste de närmaste dagarna vara med och avgöra.

Veckans råd: Dra nytta av den goda energin.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du bör tänka två gånger innan du kommenterar en viss fråga. Använd därför veckan för att ta reda på hur du ska formulera dig, så att du inte verkar vara för negativ, för det är egentligen inte vad ditt budskap är. Du vill bara att det ska finnas kontroll över saker och ting och att allt ska ske enligt “reglerna”. Din åsikt spelar roll.

Veckans råd: Tänk två gånger innan du talar.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har ändrat dig om något, och därför ser du livet ljusare. Ge dig själv mycket tid att planera dina framsteg, för just nu kan det finnas några hinder som du behöver ta itu med och då är det bra att vara tålmodig. Tills det finns en “fri väg” för dina åtgärder kan du tänka konstruktivt och bra tankar och gärna stanna i en lugn miljö.

Veckans råd: Sök lugn och ro.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!