Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 52 här!

Stenbocken bör ta vara på de möjligheter som uppstår, medan skytten kan sätta nya mål. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Nerverna kan vara spända såhär före jul. Det bästa är om du kan ta lätt på det hela och undvika att låta dig påverkas mer än vad som är absolut nödvändigt. Du har några önskemål om hur julen och dess traditioner ska vara, och du gillar inte att andra tar över och beslutar på ett annat sätt. Lyckligtvis faller allt på plats när julen sänker sig över stad och land.

Veckans råd: Var inte stressad för julen.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Trots att det är årets näst sista vecka händer något intressant i samband med vad du ska hantera i framtiden. Allt är nytt, och du måste ta hänsyn till det. Ett samarbete kan inledas och om det är relevant bör du undersöka om de juridiska överenskommelserna och villkoren är som de borde vara. Du är optimistisk och har en bra känsla.

Veckans råd: Dubbelkolla nya avtal.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Under de senaste veckorna har du varit väldigt dynamisk – i den mån det har varit möjligt. Nu handlar det om de mer praktiska uppgifterna i samband med jul. I år kommer du att låta traditionerna blandas med lite annorlunda och kanske nya ritualer beroende på Corona-restriktionerna. Och du vill gärna göra något speciellt för någon som behöver uppmärksamhet.

Veckans råd: Var flexibel i din syn på traditioner.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Du får den hjälp och det stöd du behöver under veckans första dagar, men sedan är det upp till dig att själv hantera bränderna. I år blir julen mer avslappnande för dig än förra året, och det beror delvis på att du inte känner att du ska leva upp till några förväntningar. Minnena från det förflutna överväldigar dig vanligtvis under den här perioden.

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Den här veckan är som förväntat fullbokad eftersom du måste börja med praktiska förberedelser inför julen. I år är du lite ensam med allt – åtminstone kan du inte räkna med det stora stödet, eftersom din partner kanske inte tycker att det borde vara så mycket krångel. Var medveten om att julafton också borde vara mysig, så var inte för upptagen av ritualerna.

Veckans råd: Prioritera julmyset.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du måste vänja dig vid den eventuella nya situationen du befinner dig när det gäller jul och hur den hålls. Hur ska du ta dig an allt? Var inte rädd för att göra något annat än vad du brukar göra i år. Det här är kanske rätt tid att ändra ditt koncept för julhelgen. Sannolikheten att det kommer att bli så är hög.

Veckans råd: Var inte rädd för förändring.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Kanske är det planerat, kanske inte, men det kommer att vara mer uppmärksamhet på familjen i samband med jul än vanligt. Det finns möjligheter till förnyelse. Och även om det är oprövade farvatten du beger dig in i, kommer det med all sannolikhet att ge dig större glädje än vanligt. Barn eller barnbarn betyder något speciellt.

Veckans råd: Öppna upp för glädjen.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har fullt upp just nu. Du bör vara försiktig så att du inte använder upp all energi före jul. Du kan enkelt pressa dig själv till det yttersta. En bra indikation är din kropp: om du är överbelastad kommer din kropp att säga nej. Lyckligtvis får du undan alla uppgifter – kanske i sista sekund, men det gör att du kan sitta ner i soffan den 24:e och njuta av julen.

Veckans råd: Slit inte ut dig före jul.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckan kommer att vara speciell på alla sätt. Naturligtvis kan det bero på julen och dess traditioner, men det kan också finnas något annat som står på spel som kommer att vara betydelsefullt under den kommande tiden. Veckan är bland annat väl lämpad för att sätta upp ett mål och sedan sikta på det oavsett vad. Förhållanden med syskon eller grannar kommer att stå i centrum.

Veckans råd: Sätt upp nya mål.

Nästa bild
skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner dig lättad och redo för en ny start, även om det fortfarande är den sista veckan på året. Hur som helst handlar det om att njuta av din tillfredsställelse och titta på vilka möjligheter det kan ge dig i framtiden. Ett samarbete är kanske möjligt – och något som du har arbetat för under lång tid. Nu när du är nära målet är det dags att slå till. Julen både ska och kommer att kännas annorlunda i år.

Veckans råd: Utnyttja de möjligheter som uppstår.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckan som helhet eller julens påverkan kan hjälpa dig att känna dig helt annorlunda och mer bekväm. Det känns nu som om du är tillbaka där du slutade i våras och sommar. Nu kan du verkligen börja blicka framåt, och idéerna som du funderat över länge verkar nu vara flygfärdiga och redo att ta fart. Du har många tankar i huvudet just nu.

Veckans råd: Kom ihåg att koppla av vid jul.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

2020 har varit ett hektiskt år. Och nu när året nästan är över är det dags att tänka på hur du vill använda energin 2021. Det är naturligt att ge dig själv en paus där du hittar balansen i sinne och kropp och drar dig lite ur den hektiska vardagen. Bland annat är det ett bra tillfälle att hitta några bra meditationstekniker.

Veckans råd: Försök hitta sinnesfrid.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!