Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 10 här!

Lejonet utmanas av omvärldens krav och oxen behöver värna om sina egna gränser. Läs om din vecka här! 

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det ska mycket till för att stoppa dig när du först får upp farten, och även om månen väcker potentiellt krävande situationer gällande ansvar, plikt och familj, till liv, bär du varje börda på din rygg som om den vore lätt som en fjäder. “Det handlar inte om hur man har det, utan hur man tar det”, kan vara provocerande att få höra men det råder inga tvivel om att uttalandet har en poäng. Du har lätt att känna styrka och glädje, och det gör att du även kan hantera små katastrofer utan att det får större konsekvenser. Njut av det!

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Samtidigt som handlingarnas planet Mars finner sig tillrätta i området för din självkänsla inspirerar den dig att hävda din suveränitet. Ingen kan kränka dig om du inte själv tillåter det och du måste isåfall vara övertygad, långt inne, om att du inte är värd något. Mars kommer dock att sätta stopp för detta genom att ge dig inre stöttning och därför kraft att bli hörd och en övertygelse om ditt eget värde. Du är faktiskt den viktigaste i ditt liv. Värna om dina gränser och ta hand om dig själv som om du vore din egen förälder. Gör dig själv synlig!

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Begränsningar är viktiga. När motorn väl får upp farten kan det vara svårt att stoppa och du kan plötsligt uppleva hur du förlorar all energi. Det är nästan som om du blivit allergisk mot de som saknar förmåga att se när det blir för mycket och som maler på outtröttligt om allt de har gjort och ska göra. Det är bra att du lyssnar på kroppens signaler, det hjälper dig att bygga upp stabila gränser och förmågan att säga nej. Dagens utmaning är att ta bort allt som stjäl tid och kraft. Du har viktigare saker att göra än att kasta bort tiden!

 

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Då och då kastar livet in dig i en utmaning du känner igen från tidigare – och kanske känner att du inte helt lyckades med. Men nu får du en ny chans. Det kan hända att du behöver gräva fram nya reaktionsmönster och våga ta en annan väg. Om ditt inre motstånd sätter stopp och vill att du helst ska undvika saker, gräv då fram motivationen och släng dig ut. Känslan av att hantera rädsla och osäkerhet är värt alla pengar i världen. Inre styrka kommer av att möta sina utmaningar, inte genom att undvika dem. Stå på dig!

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Finns det en sak som lejon inte uppskattar är det att bli dragen åt flera olika håll samtidigt. Nu måste du anpassa dig efter saker du inte nödvändigtvis har lust med då dina egna önskningar om var du vill rikta ditt fokus hela tiden avbryts av andras behov och krav. Det kan leda till att du blir en smula irriterad och om det låser dig helt är det lika bra att backa ut ur både dina egna och andras konflikter. Gå ut i den friska luften, en joggingtur eller skogspromenad är alltid bra för hälsan. Städa bort all negativitet.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din analytiska förmåga kommer väl tillpass när du måste hantera andra som inte är lika rationella som du eller saknar en förnuftig verklighetsbild. Men i mötet med andras sätt att se på livet blir du prövad i relation till ditt sätt att förmedla dig. Vad ska du säga och hur ska du säga det? Ofta tar du hänsyn till andra på ett sätt du inte är helt medveten om och det blir tydligt när du väljer att inte säga något alls. Väg dina ord noga, det råder inga tvivel om deras kraft och betydelse. Du sitter inne på sanningen. 

 

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Dagens kosmos är av den sensuella och romantiska sorten. Att hämningslöst kunna njuta av livet, utan att döma eller bli för självkritisk, är helt enkelt sunt. Den enkla livsvisdomen som ligger i att kunna lyssna till kroppen för med sig balans. Lever du för mycket i huvudet missar du den sensuella kraften som bor i det sinnliga. Ta dig tid att smaka, lukta och känna på livet. Allt från att kunna njuta en enkel måltid med full närvaro till att röra dig till rytm och dans skapar glädje. Använd kroppen!

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Den kinesiska filosofen Konfucius sa: “Oavsett var du går, där är du” och pekade på det faktum att det inte finns några platser där man slipper undan sig själv. Som skorpion har du definitivt märkt hur svårt livet blir när viktiga saker inte tillåts komma upp till ytan. Att bära saker inom sig kräver enormt med energi och skapar lätt oro. Så oavsett var du befinner dig, där är du. Nu seglar planeterna in i ett karmiskt farvatten och du får ett gyllene tillfälle att ta ett steg närmre verkligheten.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det ska inte till mer än en bra idé för att väcka din entusiasm. Planeterna kokar ihop en rastlöshet som får det att klia i dina fingrar. Har du äntligen lite ledigt och kan komma igång med den där listan över saker du behöver få gjorda är det bara att slänga sig på den kosmiska vågen och komma igång. Står du och stampar på grund av tvivel är svaret detsamma, släng dig i bara. Att börja är det viktigaste! Framtiden börjar idag och flera små steg leder till sist till resultat. Ta det första steget!

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan lätt gå på utan att tänka så mycket över vad du faktiskt behöver och har behov för. Det är en bra egenskap att kunna sätta sig själv åt sidan när det behövs, men det blir lätt en vana som riskerar att gå ut över dig själv. Får du dåligt samvete av att slänga upp benen på bordet och luta dig bakåt litegrann bör du ta det som en varningssignal. Nu påminner planeterna dig om att det är nödvändigt att ta livet på lite mindre allvar och tillåta dig själv att vila. Skapa en oas av lugn och ro i en annars hektisk vardag. En oas där överskottsenergin kan fyllas på. Njut!

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det brinner i brasan för att säga det milt. Samtidigt som det pågår en planetarisk fest i din sektor för sensualitet kan du verkligen passa på att njuta av allt sinnligt. Din attraktionskraft är på topp om du bara ser till att uppskatta den. Och även om det är mitt i veckan och världen är en plats av fruktan så har du möjlighet att röra vid det magiska. En liten flört, mer krävs inte för att sätta fart på dig just nu. Lyssna till vad kroppen behöver och ge den det. Känn hur våren lever i dig!

 

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du vet exakt vad du vill ha men det är inte säkert att du känner att du kan få det, och det väcker en viss oro. Finns det någon du tycker om som inte ger samma uppmärksamhet tillbaka, ramla inte i en fälla där du gör dig själv onödigt tillgänglig. Det är viktigt att du vet precis var dina gränser går och att du tar ansvar för din självkänsla. När du börjar kompromissa allt för mycket för att få något du tror att du behöver, suddar det lätt bort din självrespekt. Var modig nog att be om det du behöver. Att ta plats är sexigt!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!