Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 5 här!

Oxen bör tänka efter en extra gång, medan vågen kan söka efter nya bekantskaper. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Du kan sakna lite energi de första dagarna i veckan, vilket känns lite tungt. Du har inte fått det stöd du hade hoppats på, så du måste hantera saker själv. När den första besvikelsen har avtagit börjar du sakta men säkert att se framåt. Du kan hitta några pengar som du glömt att du hade, och därmed löses saken.

Veckans råd: Var beredd att fixa saker själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

En situation kan uppstå i samband med arbete eller avtal. Ge dig själv tid att ta reda på hur du ska närma dig det. Du inser snabbt att du inte kan göra som du hade planerat och att du måste hitta alternativa lösningar. Du följer några infall där du inte vet konsekvenserna, men du känner att du måste agera.

Veckans råd: Tänk efter noga.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Just nu testar du några av dina idéer. Det är inte säkert att de släpps ut i den verkliga världen, och om de inte gör det så är det hur som helst bra att du nu får reda på om dessa projekt är av värde eller inte. Det är en bra idé att hålla låg profil hela veckan, annars riskerar du att få slut på energi. Spara lite av krutet till nästa vecka, då behöver du det.

Veckans råd: Håll en låg profil.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

De första veckodagarna präglas av stor irritation, för du tycker inte att du får tillräckligt med stöd från dina vänner, som nästan alltid brukar finnas där för dig. Stämningen kommer att bli betydligt bättre senare i veckan. Då står du nämligen först i kön i samband med ett evenemang som involverar många människor inom en särskild intressegrupp.

Veckans råd: Låt dig inte styras av omständigheterna.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Du kämpar för att dölja ditt missnöje – särskilt i början av veckan. Någon eller något sätter käppar i hjulen, och det kan vara svårare än vanligt att göra några av dina projekt till en framgång. Men om du bara är lite tålmodig kommer bitarna att falla på plats under veckan. Relationer och samarbeten kan diskuteras i helgen.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Just nu är din uppmärksamhet riktad mot rutiner, ditt dagliga arbete och din hälsa. Det bästa vore om du och dina kollegor är överens om att arbeta tillsammans mot samma mål. Ekonomiska utmaningar kan sätta vissa av dina planer i “fara”, men om du tänker igenom saker noggrant är chansen stor att du hittar en lösning.

Veckans råd: Var villig att samarbeta.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Det handlar om att hitta människor som du kan utbyta tankar med och som är på samma våglängd som du är. En något äldre person är beredd att lyssna på dina funderingar, men du tror inte att du kommer att bli hörd. Du blir för påverkad av det, och därför är det bäst om du inte lägger för mycket energi på detta samarbete. Under de kommande veckorna kommer fler att lyssna på dina idéer.

Veckans råd: Sök nya bekantskaper.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Just nu är det  särskilt fokus på familjen och hemmet. Stora beslut har fattats och nu ska de genomföras. Just denna vecka kan det vara svårt att nå en överenskommelse, och du måste spendera mer tid än du brukar på att få en eller flera familjemedlemmar att lugna ner sig. Speciellt i början av veckan har du svårt att dölja din irritation.

Veckans råd: Ta fram din inre diplomat.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Det finns många personer att ta hänsyn till just nu, och det kan vara en utmaning att hitta en gemensam utgångspunkt. Det är viktigt att ni är på samma våglängd, annars fungerar det inte. Åsikter utbyts och du får lufta dina åsikter, som kan vara väldigt ideologiska och inte så lätta att tillämpa i vardagen. Få kommer att förstå dig.

Veckans råd: Förklara noggrant.

Nästa bild
skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har några principer som du håller fast vid, något du kommer att inse mycket nu – särksilt eftersom andra kontaktar dig för dina råd eller för att höra vad du tycker. Du delar gärna med dig av dina idéer. Mot slutet av veckan kan en person som är ny inom “branschen” be dig om hjälp. Kanske hoppas personen i fråga också på ett samarbete.

Veckans råd: Fundera på om du vill samarbeta.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Under veckan kan du träffa på en person som visar sig vara helt och hållet på samma våglängd som du. Du blir exalterad och ett samarbete tar snabbt form. Men du kanske borde tänka efter en extra gång, för även om ni är överens är det inte säkert att personen i fråga har så mycket erfarenhet, vilket kan innebära att du måste dra det tyngsta lasset.

Veckans råd: Tänk efter en extra gång.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är lite oklart vad dina planer är just nu. Mycket händer i tankarna, och där har du en tendens att bygga upp saker som kanske inte är så genomtänkta än. I detta sammanhang skulle det vara klokt att testa dina teorier innan du offentliggör dem. Om du behöver inre tystnad måste du göra en extra ansträngning, för dina tankar är många just nu.

Veckans råd: Sök lugn och ro.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!