Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 17 här!

Stenbockens tankar löper i parallella spår och skorpionens genomslagskraft är inte vad den brukar. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du kommer behöva ta hänsyn till flera olika känslomässiga förhållanden. Detta kan bli en stor utmaning eftersom situationen är ny och du inte ännu har hunnit sätta ord på den. Men under veckans första dagar blir du mer uppmärksam på vad det handlar om och det gör det lättare för dig att förhålla dig till rådande omständigheter. 

Veckans råd: Njut av uppmärksamheten du får.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det ser ut som om du har alla kort på din hand för tillfället och därför gäller det att utnyttja alla möjligheter som dyker upp. De nära samarbeten du har för tillfället ser ut att bli friare och det blir möjligt för dig att styra över farten. Dina drömmar ser ut att kunna gå i uppfyllelse och vägen banar för nya bekantskaper. 

Veckans råd: Fånga möjligheterna som dyker upp.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Möjligheter som du inte sett tidigare står nu klart och tydligt framför dig i förbindelse med arbete eller karriär. Omständigheterna öppnar upp möjligheter som kan se ut att handla om välgörenhet. Det är inte första gången du hoppas på ett ideellt projekt men just nu ser det faktiskt ut att kunna gå vägen. 

Veckans råd: Prioritera din hälsa.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Den kommande veckan bjuder på överraskningar. Det kan handla om idéer som dyker upp plötsligt eller tar en oväntad vändning. Det kan också handla om att du kan frigöra dig själv från några kollegor du inte längre delar våglängd med. Kanske väljer du att stå på helt egna ben i ett kommande projekt. 

Veckans råd: Förvänta det oväntade.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Framtida jobbmöjligheter står i centrum den kommande veckan. Kanske upptäcker du nya vägar att gå helt på egen hand. Du har ett stort behov av att starta upp något för din egen skull men det är viktigt att du tänker igenom besluten noga, då det kan visa sig vara en fix idé. Du kommer att få input som leder till massa inspiration. 

Veckans råd: Tänk efter noga.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du slår dig fri från andras åsikter och kör ditt eget race. Du har mycket att stå i men en annan person kommer att dyka upp i ditt blickfång i mitten av veckan och det kan utveckla sig till en romantisk affär. Känslorna står på spel i helgen och gamla minnen kommer att bli märkbara och starka för dig. 

Veckans råd: Sätt ord på dina inre upplevelser.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Just nu är tiden inne för att visa framfötterna och visa vad du har att erbjuda. Det kommer att leda till framgång om du lyckas rikta dina insatser åt rätt håll, där någon delar dina intressen. Kanske är du upptagen av konst på olika sätt och det kan leda till onödiga och impulsiva inköp. 

Veckans råd: Slösa inte med pengarna.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Din genomslagskraft är inte vad den brukar. Känslomässiga relationer kan vara en av grunderna. Samarbete och parförhållande står i centrum och det kan visa sig att du blir överraskad. Din partner – både jobbmässigt och privat – tar beslut utan att informera dig och det sänker ditt humör. 

Veckans råd: Sök stöd och bekräftelse.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Den här veckan kommer det visa sig om ideerna och tankarna du fick i början av året kan omsättas i praktiken. Du arbetar just nu bäst på egen hand och det kan vara en bra idé att försöka avsluta uppgifter du har hängande i luften. Städa skrivbordet och gör dig redo för nya utmaningar i sommarsolen. 

Veckans råd: Försök meditera.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Dina tankar löper för tillfället i två parallella spår som kan vara svåra att särskilja från varandra. Du har absolut inte tråkigt för tillfället och drivs av många spännande impulser. Om dina idéer lyckas ta sig ut i världen är en annan fråga. Fortsätt arbeta på ett rimligt sätt i lugn och ro så kommer du långsamt att röra dig mot dina mål. 

 

Veckans råd: Var uthållig i ditt arbete. 

 

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det är konstant aktivitet inom familje- och bostadsområdet. Det är där du lägger din uppmärksamhet och det är naturligt att du vill göra vissa förändringar. Det kan handla om tekniska, digitala förnyelser i bostaden eller familjemedlemmar som flyttar in eller ut. Oavsett vad det handlar om ger det dig energi. 

Veckans råd: Omfamna förändringar.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Idéer och tankar som ligger under ytan kommer att göras synliga för dig. Tiden är ännu inte inne för att avslöja vilka projekt som ska driva dig den närmsta perioden. Ge dig själv tid att göra klart det du har påbörjat. Spirituella intressen kan styra dig mycket under veckans första dagar. 

Veckans råd: Se till att göra klart saker.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!