Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 17 här!

Är du jungfru är det extra viktigt för dig att stanna upp och lyssna på andras goda råd. För dig som är stenbock känns det extra viktigt för dig att lyssna på vad din partner har att säga, och att du vågar berätta vad du känner. Läs om din kommande vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Den här veckan är det fullt upp för dig, men du måste acceptera att du måste ta tag i dina saker på egen hand. Något som kan ge dig ännu mer mod då du just nu inte behöver vara extra uppmärksam på vad andra tycker. Just nu behöver du ha extra koll på din ekonomi, vilket verkar uppenbart för dig i mitten av veckan.

Veckans råd: Ha extra koll på din ekonomi

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Du har fortfarande många bollar i luften och är upptagen. Men den här veckan kommer du också att upptäcka att det kan vara dags för dig att lägga mer tid på dig själv och dina intressen. Och det är därför du vill göra något impulsivt. Det kan vara en ögonöppnare som får dig att ändra några ekonomiska rutiner som kommer att göra livet lättare för dig.

Veckans råd: Var lite impulsiv.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Ibland kan du vara för snabb på avtryckaren, vilket blir mycket tydligt för dig i slutet av veckan. Du måste ta konsekvenserna av de saker du har startat, även om det är obehagligt. Veckan kompletterar i allmänhet konflikter och motstånd, och det bästa du kan göra – särskilt under onsdagen – är att försöka lugna ner.

Veckans råd: Hitta ditt inre lugn.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

I början av veckan kan du försöka hantera ett samarbete där du känner dig fast och fri. Du är villig att göra mycket för att komma ur det nuvarande avtalet, och det kommer förmodligen att lyckas för dig, men kanske utan dina egna ansträngningar. Det kan hända att saker rör sig i en annan riktning än väntat, och detta kan så småningom leda till att avtal tappas.

Veckans råd: Kompromissa.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Särskild uppmärksamhet ägnas åt ditt arbetsområde och situationen är att du tycker att det är bäst att arbeta ensam. Samarbete är inte en prioritering under de första dagarna i veckan, och det kommer inte heller att vara senare i veckan. Därför måste du förmodligen förbereda dig själv för att lösa dina uppgifter, och på detta sätt kan du komma ur en tråkig situation.

Veckans tips: Lös dina uppgifter själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Goda råd är dyra den här veckan. Du har inte så mycket tålamod och irriteras lätt när du blir försenad eller hindrad från att utföra dina uppgifter. Men du måste bromsa lite, för du kan inte bara komma ut ur det utan att göra något annat. Det finns speciella överväganden som måste tas, det är varför du känner dig både fri och blockerad. Försök att titta på det filosofiskt.

Veckans råd: Sakta ner lite.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Den här veckan kan du vara upptagen med något som har att göra med utbildning eller fortbildning. Saker fungerar bra för dig nu och du kommer undan med många uppgifter. Du är skarp i både tanke och handling, och ibland kan du vara lite för snabb med att ta beslut. Andas ut ibland så att du har möjlighet att hitta fotfäste.

Veckans råd: Ge dig själv en paus.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Den här veckan måste du ta itu med din familj, ditt hem, din pojkvän eller partner. Du är inte upptagen med andra aktiviteter och kan därför spendera tid på att hålla dig själv till din partner och familj. Äldre i familjen tar del av din uppmärksamhet och du måste ta itu med det så bra du kan.

Veckans råd: Spendera tid med familjen.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Du kanske känner att du befinner dig i en benägenhet och inte vet hur du ska hantera situationen. Du gör ditt bästa för att hitta en lösning på något som inte kan “lösas” omedelbart. Det bästa rådet i detta avseende är att vänta på bättre tider. Dessutom kan det vara en utmaning att komma överens med din partner eller pojkvän.

Veckans tips: Håll uttaget.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det är så mycket du vill göra – och helst med din partner. Men det kan vara svårt att få det gjort den här veckan. Du måste föreställa dig att din bättre hälft hellre skulle göra saker på egen hand. Det gör dig på dåligt humör och du kan inte gömma dig. Du behöver säkerhet, något du vill att din partner ska ge dig.

Veckans råd: Berätta vad du känner.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du bryr dig inte om att någon behandlar dig illa – inte ens om det är din pojkvän eller kollega. Du är i ett nytt territorium och måste titta på saker innan du kan bilda en översikt och agera på förslag utanför. Detta kan leda till att beslut fattas över huvudet och att du är lite ansluten till ett speciellt fall. Och det passar dig inte.

Veckans råd: Var inte irriterad.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Samarbete är i centrum och kan vara en större utmaning än normalt. Det är som om du och andra inte har våglängd eller “talar samma språk”. Det bästa du kan göra i denna situation är att hålla fast vid din förståelse av saker och vänta på att fatta beslut senare. Andra kommer gärna att driva dig att fatta beslut.

Veckans råd: Vänta med att fatta beslut.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!