Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 18 här!

Väduren tycker att allt i livet går för långsamt och oxen får en ny självinsikt. Läs om din vecka här!

horoskop-metromode
Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du tycker att allt i livet går för långsamt. Du blir irriterad av tröghet. Men medan du väntar på att saker skall gå snabbare, bör du koncentrera dig på ekonomin i dina projekt. Just nu är det många som vill ta del av dina idéer. Men det finns bara en person som har tillräckligt med pengar för att det ska bli något på lång sikt.

Veckans tips: Koncentrera dig på ekonomin.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du får ny självinsikt, och du bör därför ändra åsikt rörande en konkret sak. Du bör inte kasta bort tid på ett projekt som kommer i slutet på veckan. Det är för komplicerat – och inte i takt med tiden. Det är mest sannolikt en dygnfluga , så släpp den idén. Under veckans sista dagar kommer du att känna att tempot ökar.

Veckans råd: Försök vara realistisk.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

En ny situation uppstår och du måste vänja dig vid en högre takt där du måste ha förmågan att ha flera bollar i luften samtidigt. Du tycker om att det återigen finns ett positiv vibe i livet och att du är fri att ta ledningen i olika nya projekt. Du bör dock avsluta några uppgifter innan du kan gå vidare med alla spännande nya saker som kommer upp.

Veckans tips: Rensa plats i kalendern för nya projekt.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det kan vara en svår balansgång att nå samförstånd med en samarbetspartner. Det är särskilt en person som du arbetar med som har sina egna arbetsmetoder, och de passar inte så bra med dina. Ni kommer knappt överens, och därför väljer du att skjuta upp problemet till en annat tillfälle.

Veckans tips: Det är okej att skjuta upp saker.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Dina ambitioner handlar mest om dig själv och inkluderar inte din partner. Detta kan visa sig vara ett problem – särskilt under de första dagarna i veckan. Det verkar inte som att du kan hitta en lösning just nu, så du måste bara hantera de frustrationer som kommer din väg. Du kommer att ha tid under veckan att tänka på det, och kanske hittar du en lösning på problemet.

Veckans tips: Var beredd på frustrationer.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det kan vara en uppgift eller ett jobb som stör dig i början på veckan. Försök förstå varför, för annars kommer du känna detta som ett hinder för din utveckling. Under veckan känner du en tydlig taktförändring och det finns fart över nya arbetsprojekt. Du tar gärna på dig flera uppgifter samtidigt, eftersom du har förmåga och lust att göra det.

Veckans tips: Rensa upp tvetydigheter.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du bör dra nytta av dina erfarenheter i början avDet kan vara en uppgift eller ett jobb som stör dig i början på veckan. Försök förstå varför, för annars kommer du känna detta som ett hinder för din utveckling. Under veckan känner du en tydlig taktförändring och det finns fart över nya arbetsprojekt. Du tar gärna på dig flera uppgifter samtidigt, eftersom du har förmåga och lust att göra det. Veckans tips: Rensa upp tvetydigheter. veckan. Kanske får du också hjälp från din familj. Oavsett vill du framstå med urstark utstrålning. Du kommer att ha behov av din karisma i en möjlig kärleksaffär där du inte riktigt kan få känslor och förnuft att gå ihop. I slutet av veckan slänger du in handduken och hittar på något annat.

Veckans tips: Sätt en ny kurs.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du drömmer om avlägsna destinationer. Men det verkar som att du fortfarande måste vänta länge innan du kan få dina resedrömmar att gå i uppfyllelse. Under tiden kan du utöva dina sociala färdigheter på den sociala arenan. En av dina närmaste vänner börjar nya projekt och du funderar på om du ska följa med och vara till hjälp.

Veckans tips: Var så social som du kan.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Den hjälp som du nu blir erbjuden är knappast vad du behöver, och därför bör du ändra taktik och planer. Nya utmaningar väntar precis runt hörnet, så det är en bra idé att vänta innan du lägger all din energi på något. Något oväntat inträffar och hjälper dig att ändra dina planer i en helt ny riktning.

Veckans tips: Starta inte nya projekt för tidigast nästa vecka.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckan börjar trögt och det kan vara lite svårt att få ett nära samarbete att fungera tillfredsställande. SlösaDen hjälp som du nå blir erbjuden är knappast vad du behöver, och därför bör du ändra taktik och planer. Nya utmaningar väntar precis runt hörnet, så det är en bra idé att vänta innan du lägger all din energi på något. Något oväntat inträffar och hjälper dig att ändra dina planer i en helt ny riktning. Veckans tips: Starta inte nya projekt för tidigast nästa vecka. därför inte för mycket tid på detta då det inte kommer att fungera. Å andra sidan, använd gärna din energi för att använda dina kreativa sidor. Det finns goda möjligheter att antingen starta eller återuppta vissa intressen.

Veckans tips: Använd dina kreativa sidor.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det finns flera i din familj som inte håller med dig, och du vill inte lyssna eller ändra din åsikt. Detta sätter dig i en position där du känner dig utanför, men det är tyvärr självvalt. Mot slutet av veckan har vissa människor som du är på samma våglängd med beslutat att följa dig och dina idéer och tankar.

Veckans tips: Lita på dig själv.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Oavslutade uppgifter som du har kommer du att avsluta senare. Och det är bara bra för dig, för just nu är det inte så lätt att få till möten och vara lycklig.

Veckans tips: Håll en låg profil.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!