Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 18 här!

För dig som är skytt kommer du snart att ha mer sinnesfrid så att du bättre kan ta reda på vad du ska spendera din tid på i framtiden. Är du lejon så händer mycket nya saker i samband med ditt jobb eller din karriär, och du måste bara vänja dig vid det. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Många idéer tar form idag, och du känner att du får bra stöd från din partner eller från din kollega. Men det kommer också att finnas några negativa röster som bara fokuserar på allt som kan gå fel. Låt dig inte påverkas av det, men följ dina egna planer så ser du att många av dina handlingar förverkligas och att du har styrka och inflytande i dem.

Veckans råd: Låt dig inte påverkas av negativitet.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Nu är det viktigt att fördela din tid och din energi på flera fronter. Om du har några tvivel om vem eller vad du ska ge ditt stöd till, vänta tills senare för att bestämma det. Just nu kan det vara svårt att se saker från ett större perspektiv. Detta kommer snart att bli mycket tydligare för dig. Du har ett mycket bra idéutbyte med din flickvän eller partner just nu.

Veckans råd: Var tålmodig.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du måste vänja dig vid en ny situation under de första dagarna i veckan, och det kan ta lite tid innan du somnar. Planer och möten ändras eller avbryts ständigt, det är varför du inte kan planera så tätt som du skulle vilja. Du kommer också fatta några impulsiva beslut som kan ge dig en underbar känsla av frihet.

Veckans råd: Håll dina planer öppna.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Du kanske känner oro, men den avtar under veckan. Det är viktigt för dig att ha ditt personliga nätverk i ryggen – och särskilt eftersom du för närvarande har några nya projekt som du testar på. Du har kontakt med en person som är bra på att kommunicera, och där kan du lära dig något som kan påskynda dina projekt.

Veckans råd: Var kritisk till information du får.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Nya saker händer i samband med ditt jobb eller din karriär, och du måste bara vänja dig vid det. Du kanske trodde att du började arbeta mer självständigt, men den här veckan verkar det som om en kollega eller partner hjälper dig mycket. Tänk på konsekvenserna innan du ingår i nya avtal.

Veckans råd: Tänk efter en extra gång.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du måste föreställa dig att du kommer att ha en mycket upptagen och intensiv period under första halvan av maj. Därför är det en bra idé om du försöker hitta ledtrådar och en riktning i framtiden. Men lägg inte in några fasta planer den här veckan, eftersom många av dina planer troligen kommer att förändras under helgen, så du måste börja om igen.

Veckans råd: Bind dig inte vid bestämda planer.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Det finns mycket som du måste besluta om, och det kan därför vara svårt att fatta beslut eftersom du känner att du inte har rätt information. Därför måste du vara tålamod och till och med samla in information innan. Du kan inte lita på flyktiga “falska nyheter”. Du får mer insikt senare – redan i slutet av nästa vecka.

Veckans råd: Var tålmodig.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du får mycket gjort i samband med hemmet, men det kan också handla om att planera nya saker på hemmaplan. Du måste städa upp saker som inte fungerar korrekt. Var dock beredd på att det bara är några saker som kan göras just nu. Dessutom är det lämpligt att rensa i din ekonomin.

Veckans råd: Sök ekonomisk rådgivning.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Du kan behöva hålla en låg profil för tillfället. Det finns mycket att arbeta med, och därför är det klokt att spara krafterna. Men du kommer snart att ha mer sinnesfrid så att du bättre kan ta reda på vad du ska spendera din tid på i framtiden. Familj och kärlek är din prioritering den här veckan, och det är inte något dåligt val alls.

Veckans råd: Prioritera familj och kärlek.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har mycket inflytande, men du måste anta att inte alla håller med dig nu. Du kommer att märka det under de första dagarna i veckan. Det kan snabbt utvecklas till en större diskussion, men det är bara bra, för då får du uttryck för dina åsikter. Vissa kommer att tro att du är väldigt fyrkantig i dina åsikter, vilket kan stämma.

Veckans råd: Följ dina principer.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Kanske finns det oro i familjen och du måste ta hand om det, även om du inte blir populär av det. Det är dock klokt att lyssna på vad de som är missnöjda har att säga. Eftersom att det med störst sannolikt handlar om att göra några förändringar – antingen i hemmet eller i familjen. Du vill inte ändra någonting, men är villig att göra det om det hjälper.

Veckans råd: Lyssna på de som är missnöjda.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du tror faktiskt att du har bra kontroll över saker, du kan bara tänka dig att ha lite mer tid för dig själv, vilket du har möjlighet att ha den här veckan. Men det kan vara lite obehagligt jämfört med dina syskon. Kanske är det dags att göra något annat än du brukar? Det är bra med lite förnyelse. Plötsliga händelser kan ändra dina planer.

Veckans råd: Förnyelse är bra.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!