Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 19 här!

Oxen bör avvakta med stora beslut och hektiska tider närmar sig för tvillingarna. Läs om din vecka här!

horoskop-v5
Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det kan hända att du har ett projekt på gång där du måste söka om ekonomiska bidrag för att kunna komma vidare. Du bär på en unik idé men blir tvungen att förklara mycket grundligt för dina “sponsorer” vad det egentligen går ut på. Förbered dig på att behöva vara övertydlig så att alla kan förstå dig och dina visioner. 

Veckans råd: Var tydlig i din kommunikation.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det gäller att kunna separera saker och ting under veckans första dagar, men det är kanske inte så lätt som du tror. Om du tvivlar, vänta med att fatta stora beslut. Det kan handla om osäkerhet kring huruvida du ska hantera en samarbetspartner. På den ena sidan råder oenighet mellan er, men på den andra sidan har ni en nära vänskap. 

Veckans råd: Om du tvivlar, vänta med stora beslut.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Hektiska tider närmar sig och du har ett stort inflytande över det som sker runt dig. Med din styrka och dina kunskaper är det lätt för dig att ta plats och många kommer att hålla med dig i dina åsikter. Din utstrålning bygger på lugn. Du fokuserar också på att ha det bra – framförallt i mitten av veckan. 

Veckans råd: Ta hand om din kropp.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Nära vänner i dina nätverk vill gärna hjälpa dig – så länge du låter dem. Detta gäller framförallt i veckans första dagar. En vårflört kan dyka upp men du kämpar med att tolka signaler. Det är smart att ta ett steg tillbaka innan du tar initiativ. Vänta gärna till helgen innan du slår slag i saken, det är först då det kommer klarna. 

Veckans råd: Ta det försiktigt med romantiska inviter.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Spännande saker gällande jobb och framtid inträffar. Du behöver ställa dig in på att jobba väldigt tätt med en kollega. Ni har försökt er på det flera gånger men nu kommer ni att få till en bra rutin. Du kan behöva söka om pengar till ett projekt och dina möjligheter att få “ja” är stora den här veckan. 

Veckans råd: Se till att kompromissa.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det är alltid smart att dubbelkolla saker som handlar om samarbete. Om det råder några missförstånd behöver de klaras upp så snart som möjligt. Mot slutet av veckan får du möjlighet att dyka ner i dina känslor. Det kan handla om ett möte med någon från ditt förflutna, någon som väcker minnen och glädje till liv. 

Veckans råd: Dubbelkolla allt.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det är klokt att vara säker innan du skriver på avtal, det gäller framförallt i början av veckan. Det kan vara så att några ekonomiska frågor står i centrum och därför är det viktigt att det inte blir några missförstånd. Det finns också många fördelar med att hitta nya sunda vanor, se till att boosta ditt immunförsvar. 

Veckans råd: Ät hälsosamt.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det ska inte mycket till för att röra igång ditt känsloliv, det märks tydligt i mitten av veckan. När allt faller på plats blir du både skarp och kvick i tankarna. Låt dig inte påverkas för mycket av starka och motstridiga känslor. Familj och boende har din fulla uppmärksamhet och nya inslag i inredningen står i fokus. 

Veckans råd: Fokusera på det som är viktigt.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Hela veckan präglas av att du behöver få olika rutiner på plats. Kanske handlar det om din ekonomi som du äntligen håller på att få kontroll över. Det finns flera goda nyheter att vänta på som kommer att göra stor skillnad för dig. Se till att vara snäll mot dig själv, framförallt i mitten av veckan. 

Veckans råd: Prioritera egentid.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Se till att ge dig själv god tid när du tar dig an nya projekt. Du har nämligen precis börjat med något nytt och det kan vara svårt att veta om du befinner dig på rätt kurs. Denna veckan finns det en risk att saker stannar upp och att du har svårt att komma vidare. Försök ha tålamod och ett öppet sinne inför det som dyker upp de närmsta månaderna. 

 

Veckans råd: Avvakta innan du agerar.

 

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har fått mer inflytande och trivs med att ha en framträdande roll i sammanhangen där du befinner dig. Dock behöver du förbättra dina kunskaper innan du uttalar dig som en expert. Men eftersom du inte har någon tydlig deadline kan du fördjupa dig i research i lugn och ro. Ditt jobb kräver extra mycket uppmärksamhet av dig dessa dagar, men det är du väl förberedd på. 

Veckans råd: Gör grundlig research.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Någonting klarnar för dig under den kommande veckan, och nu får du möjlighet att formulera det. Dina tankar går i realistiska banor och när något behöver skapas på nytt vill du gärna delta i processen. Det visar sig att du har mycket att bidra med. I mitten av veckan lyckas du “häva dig upp” och se saker lite ovanifrån. 

Veckans råd: Se till att få överblick.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!