Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 2 här!

Fiskarna kan förvänta sig det oväntade, medan tvillingarna bör göra en plan B. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Du trodde att det var fritt fram men några nya hinder dyker upp i mitten av veckan. Ditt inflytande är inte så stor i detta sammanhang, och därför är det klokt att anpassa dig och följa de regler som gäller. Du kan knappast övertyga andra om dina avsikter. Veckan är därför lämplig för att njuta av de saker i livet som ger dig välbefinnande.

Veckans råd: Följ reglerna.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Plötsliga impulser präglar dina val och handlingar den här veckan, och det blir intressant att se vad du kommer på. Du tenderar att vägledas av mycket fasta principer, men det är som om något har förändrats och att du lättare kan “komma runt” några ömma punkter genom att ändra din syn i vissa juridiska frågor som berör dig nu.

Veckans råd: Leta efter lösningar.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

De arbetsuppgifter du för närvarande har tenderar att bli större och större. Därför är det klokt om du från början av veckan klargör vilka av dem du vill prioritera. Då bör du göra en realistisk plan för hur du kan genomföra detta. Ändringar i avtal kan bara ske i början av veckan och det är därför en bra idé att ha en alternativ plan redo.

Veckans råd: Gör en plan B.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Det finns ett särskilt fokus på parförhållanden och samarbete den här veckan. Kanske är det en bra tid att ändra på en relation? Det är bäst om du lägger det förflutna bakom dig och börjar om – helst med samma partner, men nu med nya förutsättningar. Det förflutna, i form av ett möte med en gammal bekant, ger dig möjlighet att ta en promenad längs “memory lane”.

Veckans råd: Lägg det förflutna bakom dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Plötsligt står det klart för dig hur du ska hantera en fysisk skavank. Det kan ha stört dig länge, och nu vet du hur du kan bli av med den. Detta kan innebära att du ändrar din livsstil, att du till exempel ändrar din kost och rutiner så att du kommer i bättre fysisk form. Några gamla husmorstips kan fungera för dig.

Veckans råd: Ät hälsosamt.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du kan känna dig lite pressad – speciellt i en samarbetssituation där du inte vet vem du ska vara lojal mot. Det är naturligt att du visar din lojalitet mot din närmaste samarbetspartner. Frågan verkar handla om vilka arbetsmetoder som ska användas i samband med en specifik arbetsuppgift.

Veckans råd: Tänk innan du talar.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Om du känner dig rastlös i början av veckan kan du till exempel använda denna energi för att ändra vissa fysiska förhållanden – eventuellt ditt utseende och din image. Du har lust att göra något annat än vanligt, som att skaffa en ny frisyr eller ändra din klädstil. Oavsett vad du väljer så ger detta dig lite underhållning i en tid som känns lite tung.

Veckans råd: Förnya dig lite.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det är något med familjen eller hemmet som skaver. Du får inte saker att falla helt på plats, och måste därför använda mer energi än vad du brukar göra för att saker ska fungera. Det kräver tålamod och respekt för att andra inte vill förändra saker. Du måste finna dig i att följa andras “regler”.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Du måste välja sida och det kan vara svårt att bestämma. Du kommer förmodligen att följa den grupp som du känner mest sympati med och som har en ideologi som bygger på individens frihet. Ett samarbete är i sin linda, och du är lite skeptisk till om det kan komma att avslutas innan det faktiskt har börjat. Avtal kan ändras plötsligt.

Veckans råd: Tänk över dina alternativ.

Nästa bild
skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du får snabbt reda på att dina tankar och idéer – som du delar med andra – inte tas så bra emot som du trodde. Du möter motstånd från en eller flera personer som har en helt annan åsikt än du. Om du ger dig själv tid att diskutera, finns det en möjlighet att du fortfarande kan hitta en kompromiss som påskyndar vissa uppgifter.

Veckans råd: Kompromissa.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det är viktigt att hitta en gemensam utgångspunkt. Det kan mycket väl vara familjemedlemmar som inte vill följa någon av “husreglerna”. Du tror själv att du är väldigt progressiv i dina förväntningar, men du kan riskera att bli konfronterad med något annat än vad du förväntar dig. Det kan vara nyttigt för dig att hitta den mentala friden.

Veckans råd: Prova på att meditera.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du gör upp planer – kanske tillsammans med en hemlig förbindelse? Men du kan i alla fall inte förvänta dig att saker går eller förblir enligt överenskommelse, eftersom det sannolikt kommer att ske förändringar i avtalen. Du kan snabbt känna dig lite stressad, kanske till och med utan att veta varför. Det går över mot slutet av veckan och du kan sätta upp ett nytt mål för nästa vecka.

Veckans råd: Förvänta dig det oväntade.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!