Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 20 här!

Kärleken kallar på vattumannen och skytten fokuserar på familj och hem. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du visar fram nya sidor av dig själv för tillfället. Du har en stark känsla för vad som pågår i familjen och i ditt närområde men du har samtidigt svårt att göra dig själv hörd. Andra människor är dock bättre på det och du kan inspirera de som vill lyssna. Grundläggande saker i ditt liv behöver vara i ordning för att du ska kunna trivas och praktiska saker måste bli gjorda. 

Veckans råd: Inspirera andra till goda handlingar.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det bjuds flera möjligheter för tillfället och du vill gärna testa allt på samma gång. Det smartaste du kan göra är att närma dig möjligheterna på ett strukturerat sätt. Nu är det dags för dig att testa idéer som du burit på länge, och om de ska lyckas måste du vara målinriktad och realistisk. Kanske ser du annorlunda på saker den här veckan, det kan leda till nya perspektiv. 

Veckans råd: Var målinriktad och realistisk.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har svårigheter att se klart den här veckan och det gäller framförallt ditt jobb och stora målbilder. Vad vill du? Och var ska du? Detta är frågor som driver dig och gör dig orolig på samma gång. Fatta inga stora beslut innan nästa vecka, då kommer vissa saker att klarna. 

Veckans råd: Vänta med stora beslut.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Flera olika saker påverkar dig nu för tiden. I början av veckan handlar det om en relation du behöver ta ställning till, något som är helt oproblematiskt. Efter det ökar tempot i ditt liv och du behöver ta ställning och förhålla dig till saker du inte är van vid. Dina principer fungerar inte riktigt i relation till detta och det kan skapa tvivel hos dig. 

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har goda arbetsförhållanden i början av veckan och det bör du utnyttja. Senare i veckan märker du av ett större skifte i humöret och ett större socialt engagemang. Något kommer att bli lättare att förhålla sig till. Ställs du inför stora utmaningar kommer du att finna trygghet i dina egna förmågor. 

Veckans råd: Utnyttja goda arbetsförhållanden.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Samarbete står i centrum den närmaste tiden och du kan lätt börja tvivla. Dina samarbetspartners kan för tillfället verka lite ostabila och kanske även glömska. Det bästa du kan göra är att försäkra dig om att hela tiden dubbelkolla det du förmedlar vidare, så att det inte uppstår några missförstånd. 

Veckans råd: Tänk efter noga innan du trycker på “skicka.”

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Vissa har nu möjlighet att resa litegrann, och kanske är du en av dem? Om du inte är det så råder det ingen tvekan om att du drömmer dig bort till andra länder, semester och avkoppling. Du får istället försöka hitta likvärdiga aktiviteter på hemmaplan. Det är en stor fördel om du på förhand vet hur du ska spendera den kommande veckan. 

Veckans råd: Lägg en plan för veckan.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Vänner eller bekanta från ditt förflutna dyker plötsligt upp. Du uppskattar det och vill gärna ta upp kontakten igen. Vänta inte för länge med att höra av dig då personen kan försvinna lika snabbt som den dykt upp. Under den närmsta tiden står relationer i centrum och du bör inte ta något för givet. Vänskap kommer och går. 

Veckans råd: Ta inte vänskap för givet.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

De närmsta två månaderna kommer fokus att ligga på hemmet och familjen. Om du önskar att utvidga dina ramar kan det vara en fördel att vänta in en större klarhet på hemmaplan. Din bättre hälft borde också involveras i dina planer, och det kanske inte är rätt tillfälle just nu. 

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om du har koll på läget kommer du utan tvivel att göra stor succé den närmsta tiden. Tankar och idéer testas nu ute i verkligheten och det är inte speciellt mycket som kan gå fel. I övrigt sitter du på kunskap som är dyrbar för andra, och du kan sälja dina hemligheter dyrt om du vill. 

Veckans råd: Var tydlig i din kommunikation.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Kärleken kallar på dig denna vecka. Om det är relevant kan du göra en extra insats när det gäller att boka in en dejt eller göra något speciellt för din partner. Det borde vara möjligt för en förälskelse att blossa upp på nytt. Kulturella upplevelser står överst på din lista, och det gäller även för din partner. 

Veckans råd: Prioritera kärleken.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du känner dig trygg för tillfället och det bidrar till att du råkar överhöra någon annans missnöje i familjen. En central person i hemmet kan under veckan uttrycka sina känslor högljutt och det gör dig osäker och lite ledsen. Du tycker själv att du gör allt för familjen. De yngre familjemedlemmarna har lätt att få igenom sin vilja. 

Veckans råd: Låt dig inte knuffas av pinn.

 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!