Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 20 här!

Är du vädur så upplever du en markant förändring av humör och energi under veckan, varför det blir mer naturligt att vara mer meditativ. För dig som är lejon så hittar du din styrka och det verkar som om du nu har accepterat de förändringar som har hänt i det vardagliga området. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Du upplever en markant förändring av humör och energi under veckan, varför det blir mer naturligt att vara mer meditativ och veta hur du verkligen känner. Det är dags att vända blicken inåt. Du har länge använt mycket arbete på mentala utmaningar, och nu är det naturligt att spendera tid på avkopplande aktiviteter.

Veckans råd: Låt intuitionen råda.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Du har många olika bollar i luften. Du bör lugna lite den här veckan och bara prioritera de viktigaste projekten. Och du måste använda lite mer kraft på dem än normalt. Ta dig tid att undersöka saker som inte är riktigt tydliga. Du får hjälp från någon nära dig som är van vid att hantera stora mängder information.

Veckans råd: Sakta ner lite.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har bråttom att avsluta några saker under veckans första dagar, och det kan ge några utmaningar. Men de är prisvärda. Och redan på tisdag är du på väg att ordna och strukturera nya planerade åtgärder. Utomlands kan vara i fokus av någon anledning, men det kan också handla om juridiska frågor som måste klargöras.

Veckans råd: Gör en sak åt gången.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Det här blir en lugn vecka. Njut av lugnet som faller under veckan och låt de erfarenheter du har förvärvat få dig att lugna ner. Allt fungerar och du känner din styrka och kraft. Samarbete är i centrum, och det är i detta sammanhang du har lärt dig vilka knappar du ska trycka på för att få det du vill ha.

Veckans råd: Njut av lugnet.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Det finns goda nyheter för dig den här veckan – kanske i samband med ditt fysiska välbefinnande. Det finns läkande krafter i svingen, och du återhämtar dig snabbare än väntat. Du hittar din styrka och det verkar som om du nu har accepterat de förändringar som har hänt i det vardagliga området, eftersom du kan se fördelarna med det.

Veckans råd: Gör hälsosamma saker.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Bilden är omvänd och det ser ut som om du kan skifta fokus i slutet av dagen. Nu kommer det att tänkas på helt olika vägar, och du har massor av idéer om hur du planerar olika planer och struktureras i det du gör. Det finns ett stort behov av att du förklarar dina avsikter på ett förståeligt sätt. Så spendera tid på det.

Veckans råd: Förklara vad du tycker.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Om du arbetar med ett större projekt som kräver lite information, är det en bra idé att ta sig tid att lägga lite extra ansträngningar för att få denna information. Det kommer att gynna dig senare. Förbered dig för en period där du är selektiv vad du tillbringar din tid på. Det är det bästa sättet att lösa saker nu.

Veckans råd: Prioritera din tid.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du känner en taktförändring i mitten av veckan, och i det sammanhanget är det naturligt att du ändrar din strategi. Nu bör du i större utsträckning låta intuitionen råda och lägga tankesätten åt sidan. Det finns “sensationer” som kommer att vara din kompass under den kommande perioden. Och du finner att omvägar faktiskt kan vara vägen till målet.

Veckans råd: Följ magkänslan.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Du kanske har kommit till en punkt där du känner att du inte kan komma längre. Det är dags att reflektera och planera dina nästa steg. Du kommer att upptäcka att det är nödvändigt att vara tålamod och gå ännu djupare med de saker du har att göra med. En ljus plats i helgen ger dig optimism och styrka.

Veckans råd: Planera dina nästa steg.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Detta är en bra tid att göra praktiska saker. Redan i början av veckan känner du att du är på gott humör av att ha slutfört något som har hängt över dig. Det kan handla om olika saker. Men om du har skrivuppgifter, till exempel, är det en bra idé att få dem gjorda. Och om du är stressad så är det dags att kavla upp ärmarna.

Veckans råd: Gör praktiska saker

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den första fasen i ett projekt är klar, och nu är det dags att få en översikt och ta reda på vad nästa uppgift ska vara. Ge det bra tid, för du har fortfarande ingen lösning. Du får antingen hjälp eller motivation från någon som matchar dig bra nu. Kanske är du också på kärleksvägen och träffar en potentiell partner.

Veckans råd: Få en översikt.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du känner dig lite mer befriad nu än tidigare denna månad. Några snäva band har lossats och du kan andas ut. Det gör att du vill kontakta en person som vet exakt hur den ska hantera dig. Du är realistisk för tillfället, vilket gör att du kan se tydligt. Dina ord uppskattas nu.

Veckans råd: Andas ut.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!