Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 21 här!

Det kliar i skyttens fingrar och oxen upplever besvikelse i mitten av veckan. Läs mer om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du vill inte bli störd för tillfället och trivs bäst tillsammans med dina närmaste. Hemmet och familjetid är din största prioritering. Nu tar sig vissa planer mer och mer tydlig form och det är snart dags att testa dem i praktiken. De är fortfarande på skissbordet och därför inte tillgängliga för andra. Du känner stark inspiration denna vecka.

 

Veckans råd: Behåll ditt fokus.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du kan uppleva viss besvikelse, framförallt i mitten av veckan. Därför vänder du dig till en samarbetspartner som du litar på. Det är en person som är duktig på att tala för sig och vars många spännande projekt du gärna vill vara en del av. Du måste bara lista ut hur tungt lass du kommer att behöva dra. 

 

Veckans råd: Ställ frågor.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har stor användning av hjälp från andra, och det får du framförallt i slutet av veckan. Lyckligtvis har det visat sig att samarbeten du har fungerar väl och att du tack vare det kommer att nå framgång i de projekt du driver. Saker du inte hinner ta itu med nu kommer du att avsluta först i juli. 

 

Veckans råd: Ta emot hjälp.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Försök att inte slänga dig rakt in i infekterade situationer, håll dig hellre lite i bakgrunden och dra mer subtilt i trådarna för att få saker att fungera. Ditt dåliga tålamod till trots bör du försöka fokusera på att hålla just låg profil, då det kommer gynna sig i längden. Se till att prioritera de viktigaste arbetsuppgifterna om arbetet hopar sig för dig. 

 

Veckans råd: Håll dig i bakgrunden.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det blir en stressig vecka, framförallt när det kommer till saker som gäller kommunikation. Du har flera besked att skicka iväg och befinner dig i en livlig tid som gör att du nyttjar dina kontakter. Kärleken står i centrum i mitten av veckan då ditt känsloliv blomstrar. Det har god inverkan på ditt humör. 

 

Veckans råd: Ge kärleken tid och rum.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Nu gäller det att hålla tungan rätt i mun, för du har flera projekt som pågår samtidigt. Du trivs med det upplägget så länge du känner att du har god översikt. En nära familjemedlem står redo att hjälpa och du bör utnyttja chansen. Nya förhållanden i familjen dyker upp. 

 

Veckans råd: Förbered dig på nya förhållanden inom familjelivet.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det är bra att försöka vara så tydlig som möjligt i din kommunikation med andra, för det kan lätt uppstå missförstånd. Det är en bra idé att dubbelkolla information rent generellt de närmsta dagarna. Mot slutet av veckan kommer vissa saker att klarna. Ett samarbete står i centrum, frågan är om du är villig att fortsätta?

 

Veckans råd: Dubbelkolla information.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du känner mycket inspiration den här veckan, något som kan vara till stor användning när det kommer till dina projekt. Är du den mer kreativt lagda typen kommer du att få massa idéer till hur du kan utföra dem. Det händer också mycket i kärlekslivet, framförallt mot slutet av veckan där du kommer uppleva starka känslor och djup längtan. Låt kärleken blomma!

 

Veckans råd: Njut av de varmaste känslorna.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det kliar i dina fingrar. Projekt som involverar boende eller familj prioriteras först. Är det möjligt kommer de att sträcka sig in över sommaren. Just nu befinner du dig i ett planeringsstadium, och det ger dig mycket energi. Om du dejtar så finns det åtskilliga valmöjligheter just nu och du har svårt att bestämma dig. 

 

Veckans råd: Känn in ditt känsloliv.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om du har möjlighet kan meditation vara det du behöver just nu. Du har stora behov av att hålla en stressande vardag på en armlängds avstånd, det gäller framförallt i början av veckan. Efter det kommer du känna en större lust och mer energi inför sociala aktiviteter. Du går just nu runt och puslar ihop olika långsiktiga mål som väcker andras intresse. 

 

Veckans råd: Håll dina idéer för dig själv denna vecka.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du tycker själv att du vet hur saker bör vara, och det berättar du även för din omgivning. Du behöver inse att alla inte håller med dig eller delar din syn på livet. Det är viktigt att du umgås med likasinnade just nu, ta gärna kontakt med vänner från förr och se till att få dina sociala behov tillfredsställda. 

 

Veckans råd: Var social.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du tänker noga igenom hur du ska ta dig an de närmsta två månaderna. Ge dig själv gott om tid så att du kan se an hur saker och ting utvecklar sig. Just nu är det stor aktivitet i familjen, många samlas och det kan vara nödvändigt att vara lite selektiv när det gäller vem du vill lägga mest tid på. 

 

Veckans råd: Glöm inte av dina arbetsuppgifter. 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!