Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 23 här!

Jungfrun fokuserar på arbete och karriär och lejonet bör vänta med stora beslut. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du är trött efter händelser som inträffade förra veckan, men försöker ändå avsluta några påbörjade projekt. När helgen närmar sig får du mer energi än på länge. Det gäller att utnyttja det goda humöret och sätta fart på det roliga i livet som just nu väntar på dig. Försök att bortse från ditt dåliga samvete. 

Veckans råd: Utnyttja ditt goda humör.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Nya projekt dyker upp och du känner dig frestad att ta på dig ansvaret. Kanske borde du tänka dig om ett extra varv, då det är viktigt att du får arbeta på det sätt som passar dig, annars riskerar arbetet att bli tungt och ointressant. Du jobbar bäst när du har fria tyglar och har svårt för snäva ramar. 

Veckans råd: Tänk dig för lite extra noga.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har en lång lista med saker som behöver lösas. Du sköter det bra men kan riskera att känna dig överbelastad och därmed både stressad och omotiverad. Din närmaste samarbetspartner ställer krav som blir lite väl stora. Ta en sak i sänder och försök att inte stressa. 

Veckans råd: Håll låg profil.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det kan vara svårt att hålla huvudet kallt för tillfället och många tankar snurrar. Du kommer att fatta ett felaktigt beslut i veckan och bör därför försöka sortera din tillvaro så gott det går. Egentid och mindfulness bör stå högt på din prioriteringslista. 

Veckans råd: Försök hitta ro att samla dina tankar.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det kan vara svårt att se klart just nu, därför bör du vänta med stora beslut till nästa vecka. Personer i ditt nätverk kan upplevas som tjatiga och du har svårt att säg nej när de ber dig om hjälp. Din intuition kan spela dig ett spratt. 

Veckans råd: Dubbelkolla fakta.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du lägger mycket fokus på arbete och karriär för tillfället. Just nu tycker du att du betalar ett för högt pris i relation till vad du får tillbaka. Vänta lite med stora beslut, saker kan upplevas lite väl svart-vita för tillfället. 

Veckans råd: Avvakta med stora beslut.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Just nu visar du mycket omsorg för personer i din närhet. Det syns även på jobbet då många söker sig till dig för hjälp och råd. Du blir mycket påverkad av andras historier och behöver kanske därför lite extra utrymme mellan varven. Prioritera din egentid, se en konstutställning eller unna dig en god fika och en bra bok. 

Veckans råd: Prioritera egentid.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Resor är det som står högst på din önskelista för tillfället. Mot slutet av veckan kommer du uppleva en förändring i dina energinivåer. Arbete och din framtida karriär kommer att stå i centrum och livet kommer att kännas roligare i takt med att din optimism växer. 

Veckans råd: Se optimistiskt på tillvaron.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Boende och familj står högst i kurs för tillfället. Du lägger mycket tid på hemmet och vill gärna öka mysfaktorn. Kanske finns det planer på att bygga ut? Din uppmärksamhet riktas också mot din eventuella partner eftersom hen behöver mer uppmärksamhet än vanligt. 

Veckans råd: Ge din partner uppmärksamhet.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

När saker och ting äntligen börjar släppa upplever du att restriktionerna plötsligt blir hårdare. Det präglar din tillvaro men du bör försöka fokusera på något annat och hellre koncentrera dig på sådant du kan påverka. Tiden är dessutom inne för att frigöra dig från begränsningar som härstammar från dig själv. 

Veckans råd: Det är nu du ska slå till.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Denna vecka fokuserar du mycket på familj, bostad och grundläggande behov i vardagen. Du längtar efter någon slags förändring och det är på tid att du listar ut hur du ska förhålla dig till det. Ägna dig gärna åt någon rolig hobby som kan väcka lust och glädje. 

Veckans råd: Gör något du verkligen känner för.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du riktar din uppmärksamhet mot familjen, bostad och saker som har med familjeliv att göra. Något du satt igång behöver eventuellt ändras men du bör vänta med stora beslut tills du har en bra överblick över din egen vilja och familjens behov. Familjelivet kan i övrigt upplevas som hektiskt denna vecka. 

 

Veckans råd: Koncentrera dig på det du tycker är viktigt.

 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!