Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 24 här!

Oxen håller fast vid traditioner och kräftan prioriterar kärleken. Läs om din vecka här!

horoskop
Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Intressen som du tidigare lagt åt sidan – kanske på grund av tidsbrist – börjar dyka upp igen och pocka på din uppmärksamhet. Tiden är inne för att öppna upp ditt kreativa universum och det finns stora chanser att komma någon vart. Det viktigaste just nu är att du investerar tid i saker som gör dig glad och lycklig. 

Veckans råd: Lägg tid på det du tycker är roligt.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du håller fast vid traditioner och värderingar som andra menar är konservativa. Det viktigaste nu är att du trivs. Du är uppmärksam på dina nära relationer för tillfället och villig att ställa upp när andra behöver det. Det är dock viktigt för dig att du kan dra dig tillbaka när du behöver. 

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det är tid för eftertanke. Alla dina idéer är inte helt lätta att sjösätta, ge dig själv tid till att göra research och till att ändra arbetsuppgifter som inte fungerar optimalt. Under veckan kommer det att visa sig om de projekt du drömmer om håller även i verkliga livet. Kanske stöter du på hinder i form av restriktioner. 

Veckans råd: Ge dig själv tid att tänka.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du prioriterar kärleken just nu. Vänskap och nära relationer kan utveckla sig åt ett håll du inte är beredd på. I gengäld kan förändringen vara välkommen och leda till större frihet, något du verkligen behöver just nu. Verkligheten kommer dock inte stämma överens med dina förväntningar och det måste du acceptera. 

Veckans råd: Skaka av dig besvikelser.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har en känsla av att du förmedlat fel intryck av dig själv och detta vill du gärna förändra. Förvänta dig ingen feedback eller andra reaktioner från ditt närmsta nätverk denna vecka. Har du några bra idéer när det gäller jobb eller karriär så är det nu du ska satsa. 

Veckans råd: Våga utveckla dina idéer.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har full kontroll på dina arbetsuppgifter, och när du känner att du tappar kontroll så beror det på brister i hur du strukturerar saker och ting. Flera av dina idéer och föreställningar kommer från tankar som ligger lite före sin tid. Du måste därför göra en extra insats och förklara tydligt vad dina idéer går ut på för att andra ska förstå. 

Veckans råd: Förklara tydligt hur du menar.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Även om sommaren knackar på dörren har du några projekt du gärna vill fullfölja den närmsta tiden. Det kan vara något som involverar hela familjen och som ni behöver samarbeta kring. Du vill gärna ha det på ett visst sätt men det är inte säkert att andra familjemedlemmar håller med. Du är inte villig att kompromissa. 

Veckans råd: Försök att vara lite flexibel.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Just nu är det mycket fokus på ditt arbetsliv och du känner att du gör ett stort jobb på det området. Du har lust och vilja att ta på dig fler uppgifter och det finns inga hinder för det. Du kan nästan välja fritt. Samtidigt är det något annat som oroar dig, det kan handla om den närmaste familjen. 

 

Veckans råd: Välj uppgifter du tycker om. 

 

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Några projekt har gått i stå, eventuellt när det gäller boende eller familj. Du behöver en paus och får då möjlighet att tänka ett extra varv kring ändringar eller ombyggnationer du planerar. Idéer som du arbetat utifrån har ändrat sig mycket sedan du började. 

Veckans råd: Tänk i nya banor.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan inte räkna med att saker kommer att gå som förväntat den kommande veckan. Dina fasta avtal kommer att förändras och det är viktigt att du ser till att ha en plan B. Parförhållande och samarbetspartners står i centrum och du kommer att göra ett bra intryck på omgivningen om du lyssnar noga till det som sägs. 

Veckans råd: Se till att ha en plan B.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det finns fortfarande ouppklarade konflikter i familjen, när det gäller boende eller något av dina egna projekt. Det är andra gången du ändrar hållning i en konkret fråga. Även om det är irriterande kan du räkna med att först nästa år lyckas ro dina planer i hamn. Fram till dess kommer du att stöta på flera överraskningar. 

Veckans råd: Förbered dig på överraskningar.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har fått mycket input den senaste månaden och nu i den kommande perioden är det tid att smälta alla intryck och vänta in rätt tid att färdigställa dina projekt. Det kan vara en bra idé att lägga dina aktiviteter på is under sommaren. Den kommande veckan bör du lägga tid på sysslor som hjälper dig att samla dina tankar. 

Veckans råd: Gå en promenad eller meditera.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!