Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 25 här!

Fiskarna prioriterar kärleken och skorpionen har ett överflöd av energi. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du är full av energi och borde försöka lägga den på något som engagerar dig. Kanske är det utomhusaktiviteter som kallar på dig just nu. Oavsett hur du gör med motion och träning i övrigt bör du prioritera det denna vecka. Känner du dig otålig och rastlös, låt en joggingtur ta udden av det värsta. Något som rör ditt jobb kommer att stå i centrum denna vecka. 


Veckans råd: Var aktiv.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Veckan börjar med bra upplevelser och drömprojekt som har någon koppling till välgörenhet. Du kommer dock att komma till insikt om att du varit naiv i någon fråga och det är en stor fördel om du kan avsluta några skrivuppgifter som du skjutit upp. Torsdag kommer att präglas av filosofiska grubblerier. 

Veckans råd: Var inte naiv.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Äntligen börjar du få upp farten och känner att det blir lättare dag för dag att få gjort alla uppgifter. Det som inte blivit färdigt tidigare kan plötsligt avslutas, utan att vara speciellt jobbigt eller krävande. Men enligt dig kan det inte gå fort nog. Beslut som du tvekat inför att ta avklaras nu utan problem. 

Veckans råd: Konfrontera utmaningar istället för att skjuta upp.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du behöver vänja dig vid en ny situation och det kan därför vara smart att få en överblick innan du tar stora beslut. En resa eller något som har med utlandet att göra kommer att stå i centrum denna vecka och du kommer känna dig frestad att ta ett steg i en riktning som du länge har drömt om. Parförhållanden och samarbete kommer att spela stor roll. 

Veckans råd: Tänk efter innan du agerar.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är inte du som står i centrum den kommande perioden och det behöver du acceptera. Det passar dig trots allt att hålla dig lite i bakgrunden och påverka situationer med en viss distans. Du kommer ändå att vara mittpunkten i några händelser. Har du sökt pengar till dig själv eller ett projekt så kan lyckan vara nära och klinga i kassan. 

Veckans råd: Använd pengar på ett förnuftigt sätt.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Efter en långsam och oinspirerande period kan du äntligen starta upp flera roliga projekt. Du är på väg att jobba ikapp diverse förseningar och kan nu äntligen avsluta flera uppgifter. Arbetslivet kräver mycket av din tid men kom ihåg att prioritera kärleken och dina övriga intressen. 

Veckans råd: Ge dig själv en paus då och då.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Arbetslivet kommer att hamna i konflikt med familjelivet denna vecka. Du fokuserar mycket på hur du ska balansera allt på ett sätt som blir meningsfullt för dig samtidigt som familjen blir nöjd. Uppgifterna i vardagen hopar sig för tillfället och du ger gärna en hjälpande hand till den som behöver. Mot slutet av veckan behöver du prioritera annat. 

Veckans råd: Försök skapa balans mellan arbetet och hemmalivet.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har ett överflöd av energi och det är bäst att försöka använda dig av det på ett konstruktivt sätt. Flera arbetsuppgifter surrar osorterat i huvudet på dig just nu, men trots det får du mycket gjort. Du har en känsla av rastlöshet i kroppen och behöver hitta ett sätt att få utlopp för den energin, exempelvis genom träning. 

Veckans råd: Få utlopp för din energi.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Din uppmärksamhet riktas nu mot din familj och att den ska må bra, men du är också duktig på att prioritera andra. Några speciella personer kommer att korsa din väg och du erbjuder gärna en hjälpande hand där det behövs. Just nu är du väldigt inriktad på välgörenhet. Det passar dig bra, men se upp för att spendera för mycket pengar. 

Veckans råd: Slösa inte pengar.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Känslorna sitter på utsidan första delen av veckan, men efter det börjar du slappna av mer och förnuftet kan ta över. Det kan hända att du känner viss oro men har svårt att förstå vad den handlar om. Kanske vill du lägga om några av dina vanor? Tiden är inne för det. 

Veckans råd: Se möjligheter, inte hinder.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Din samarbetspartner eller sambo skickar ut nya signaler, och det måste du vänja dig vid. Ni är vana vid att föra djupa och intellektuella samtal där känslor vanligtvis inte nämns, men nu börjar de göra det. Din andra hälft har mycket att säga och om du bara har tålamod kan även du lyckas sätta ord på dina känslor. 

Veckans råd: Ta dig tid till meditation.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Är du ute på kärleksstigen finns det stora möjligheter denna vecka. Om du redan är i en relation så kan kärleken få blomstra på nytt. Är du istället singel och vill dejta finns det bra chanser att träffa en härlig person just nu. Mot mitten av veckan får du fart på dina känslor. Möten kan bli djupa och sätta härliga avtryck. 

 

Veckans råd: Prioritera kärleken.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!