Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 26 här!

Tvillingarna bör tänka igenom saker och ting och lejonet är handlingskraftig. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Under veckan kan det dyka upp en del frustration. Ska du lyckas genomföra det du har planerat kan det visa sig att vissa saker är nästintill omöjliga eller kräver för mycket. Vänta till helgen för att lyckas få din vilja igenom, du får mer hjälp än förväntat. 

Veckans råd: Vänta in helgen innan du fattar stora beslut.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du måste skaffa dig översikt över en situation innan du agerar. Situationen är ny och frågor om bostad kan vara centrala. Det händer mycket i hemmet, med största sannolikhet gällande boende, och något går inte helt enligt planen. Du kan dock lyckas lösa problemen, med lite kreativa metoder.

Veckans råd: Tänk innan du agerar.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Detta är en bra vecka för att tänka igenom saker och ting. Du har tillgång till mycket information som du vet hur du ska strukturera och använda dig av. Du anmäler dig frivilligt till att leda ett projekt och du är utan tvivel helt rätt för uppgiften. Du måste däremot räkna med att det kan skära sig lite mellan dig och några kontakter du har. 

Veckans råd: Förvänta det oväntade.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Lyckligtvis fylls du nu av idéer, något du saknat länge, då du inte varit så kreativ som du önskat. Men nu flyter det på bättre och projekt kan bli mer strukturerade och hitta sin form. Psykologiska mekanismer och metafysiska teman intresserar dig mer än normalt och därför går mycket av din tid till att göra research. 

Veckans råd: Var inte rädd för att ställa frågor.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du är oerhört handlingskraftig för tillfället, men det är något, eller någon, som inte håller sig till planen. Det sätter käppar i hjulet för dig och ditt tålamod prövas. Det kommer gå åt rätt håll först mot helgen då nya möjligheter dyker upp. Söndagen bör nyttjas konstruktivt och du kan se fram emot några överraskningar. 

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Semestern står utanför dörren och du har mycket att fixa inför den. Det kan vara svårt att få tid till avkoppling och om du väljer att jobba lite under ledigheten kan du lyckas slutföra en del projekt. Det finns framförallt en uppgift som legat på ditt bord en längre tid och som äntligen kan slutföras. 

Veckans råd: Håll tungan rätt i mun.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Din förmåga att vara diplomatisk utmanas denna vecka, och det är framförallt under torsdagen du kommer få agera fredsmäklare. Med största sannolikhet är det din partner eller en nära arbetskamrat som du behöver hjälpa med något. Det kommer att kräva lite extra av dig och du får ta alla möjliga knep i bruk för att lösa konflikten. 

Veckans råd: Använd din charm för att lösa andras problem.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du bör tänka dig noga för innan du kastar dig ut i en stor “räddningsaktion”. Något står i vägen för att du ska kunna lösa utmaningarna framför dig, istället försöker du få din vilja igenom på andra sätt. Lyckligtvis kommer oväntade händelser mot slutet av veckan att lösa dina utmaningar. 

Veckans råd: Tänk dig om ett extra varv.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Om du tycker att kommunikationen går trögt för tillfället så stämmer det helt. Framförallt är det svårt under mitten av veckan att genomföra dina idéer. Du kan förbereda dig på motstånd från personer du uppfattar som fyrkantiga. Därför bör du anta en mer tillbakadragen roll mot slutet av veckan, plötsligt händer något som ändrar allt. 

Veckans råd: Dra dig tillbaka i början av veckan.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan bli anklagad för att försena saker och ting. Det är inte med avsikt men folk runt dig förhåller sig annorlunda till saker och ting. Framförallt har ni olika värderingar som styr er. Du känner dig skeptisk mot anklagelserna och ber om tydlig dokumentation och argument. Mot slutet av veckan händer något som ändrar hela bilden. 

 

Veckans råd: Var inte överkänslig. 

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du fokuserar mycket på samarbete för tillfället – framförallt om du befinner dig i ett parförhållande. Generellt sett handlar det om en maktkamp och du tycker inte om att behöva konfrontera vissa fakta, och går därför i försvarsposition. Det blir svårt för er med kommunikationen och trots det försöker du ihärdigt hålla igång samtal. 

Veckans råd: Försök förstå varför du blir defensiv.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du bör ha extra uppmärksamhet på din fysik och livskvalitet. Kanske finns det områden där du kan klara dig på betydligt mindre. Ekonomin sätter gränser för hur mycket du kan bortse ifrån och därför bör du kanske vänta in bättre tider innan du investerar i något som handlar om livsstil. 

Veckans råd: Vänta med att investera.

 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!