Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 28 här!

Kärlek och nya kontakter blomstrar denna vecka för väduren och för kräftan är det en perfekt tid att planera drömresor! Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Kärlek och nya kontakter blomstrar denna vecka. Det finns också möjligheter att komma underfund med om en relation ska fortsätta eller inte. Det gäller framförallt under veckans första dagar. Om passionen kan väckas till liv så kommer stora ord med tyngd att användas mellan er. Väljer ni att bygga vidare på relationen bådar det gott för framtiden.

Veckans råd: Var inte rädd för kärleksfulla ord.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Din uppmärksamhet är riktat mot bostad och familj för tillfället. Många projekt kräver just nu handlingskraft och även en del ”styling.” Hur ska hemmet inredas och vilka möbler ska väljas? Detta är veckans stora frågor. Det bästa är om ni kan enas om en gemensam investering som ni båda kan finna glädje i.

Veckans råd: Lyssna på andras råd.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det är för tidigt att veta hur du ska möta de möjligheter som kommer att dyka upp snart. Men du borde inte heller ta för lång tid på dig, Då kan idéerna lätt falla i glömska och leda till att du blir oinspirerad. Räkna med att du kommer få ännu en chans att fullfölja dina projekt runt årsskiftet. Fram till dess kan du tänka igenom saker och ting.

Veckans råd: Gör noggrann research.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Detta är en perfekt tid att planera drömresor. Kan du inte få till dem i verkligheten så kan det handla om ett spirituellt eller andligt plan. Letar du bara tillräckligt länge kommer du hitta det du söker. En partner eller kollega kan snabbt förstöra din glädje eller dina förväntningar. Nu gäller det att inte låta sig påverkas av andra.

Veckans råd: Stå för det du tycker.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Nu gäller det att inte vara för utåtriktad. Det lönar sig bättre att hitta lugn på ett inre plan och en psykisk balans, Frågor om pengar tar en del plats denna vecka och goda nyheter är på väg. De kan bli mindre positiva mot slutet av veckan. Du hittar ändå lösningar och med hjälp av stor viljestyrka kan du genomföra dina idéer.

Veckans råd: Hitta lugnet i ditt inre.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Goda vänner står i fokus och du gör mycket för att ge dem omsorg. Kanske är det skönt att veta att flera utmaningar inte kan lösas här och nu. Det behövs en bra portion tålamod och först efter det, mot slutet av året, kan det finnas goda möjligheter att lösa utmaningarna. En kärleksrelation fungerar bra denna vecka.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du står inte ensam under denna period, och det är du tacksam över. Däremot kan det lätt bli för mycket av det goda och det kan därför vara klokt att känna efter hur du har det och vilka behov du har. Personer i din närhet kan upplevas som påfrestande och därför blir du kanske tvungen att säga ifrån eller hitta ett annat sätt att umgås på som inte stressar dig.

Veckans råd: Känn efter hur du mår.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det finns goda chanser att uppnå framgång denna vecka och du tar mer än gärna emot bekräftelse från dina närmsta. De positiva upplevelserna kan stå i kontrast till relationerna i hemmet som istället innebär en del utmaningar. Det ställs krav på dig som är mer eller mindre uttalade. Finns det saker i hemmet som behöver fixas så är den rätta tiden nu.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det är god stämning i familjen och du bör passa på att göra det bästa av det. Kanske har du hittat ett ställe där ni kan semestra och få massor av härliga upplevelser som familj. Under veckan kan en del djupare samtal dyka upp även om inte alla är helt redo för det. Du ser möjligheter där andra ser begränsningar.

Veckans råd: Ta tillvara på den goda stämningen.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du visar fram alla dina talanger och smider medan järnet är varmt. Möjligheterna för att någon ska upptäcka en kunskap du besitter är stora och du ska ta alla chanser du får. Två samarbetspartners har precis gjort en tydlig markering och vill gärna ha din uppmärksamhet. Just nu har du tyvärr inget större inflytande.

Veckans råd: Fånga de möjligheter som dyker upp.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Din uppmärksamhet riktas framförallt mot parförhållande och samarbete under veckans första dagar. Nu kommer det visa sig om relationen ska fortsätta eller inte. Du har inte ett direkt inflytande över hur det kommer att sluta men kan göra dina åsikter hörda. Mycket uppmärksamhet kommer att riktas mot dina samarbetspartners och du vet hur du ska utnyttja det till din fördel.

Veckans råd: Smid medan järnet är varmt.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har fått större inblick och förståelse för något som leder till att du vill dra dig tillbaka från flera stora projekt du dragits in i på jobbet. Tiden är inne för att göra research på områden där du saknar kunskap. Spirituella teman attraherar dig och du känner dig mer känslig än annars. Detta kan leda till flera speciella upplevelser.

Veckans råd: Läs och lär.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!