Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 29 här!

Vattumannen ska luta sig bakåt och slappna av och väduren kämpar med en olöst konflikt. Läs om din vecka här!

horoskop
Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Om du har någon olöst konflikt med någon i din närhet bör du försöka lösa upp knutarna innan torsdagen. Detsamma gäller om du har något projekt på gång, du kommer nämligen att få arbeta ensam mot slutet av veckan. Ett spirituellt intresse dyker upp efter flera års frånvaro och ditt känsloliv blir viktigare för dig. 

Veckans råd: Få gjort saker i början av veckan.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Har du några uppgifter som ligger och väntar när det kommer till familj och bostad bör du försöka få gjort det innan helgen. Under veckan kommer du märka att ditt humör ändras markant och du upplever att plikten kommer före nöjen, kanske kan du se lite mellan fingrarna där. Det finns en chans att kärleken dyker upp från oväntat håll. 

Veckans råd: Var öppen för ditt kärleksliv.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du är starkt påverkad av ditt känsloliv för tillfället och en känsla av oberoende blir tydlig, samtidigt som du gärna vill leva efter några ideal som gör dig beroende av din omvärld. Rädslor kopplade till din ekonomi kan göra dig handlingsförlamad, även om den ser helt okej ut. 

 

Veckans råd: Lita på ditt eget omdöme. 

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Denna vecka är perfekt för att verkligen ta semester och ladda upp batterierna. Kanske har du väntat med semestern fram till nu och den längtan som du byggt upp efter ledighet kommer passa perfekt för veckans aktiviteter. Du vill gärna bli underhållen på något sätt men måste själv göra en stor insats för att det ska bli så. I slutet av veckan är du på riktigt gott humör. 

Veckans råd: Håll koll på dina utgifter.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Just nu är din bästa tid på året, sommar, sol, semester och födelsedag. Det passar din livsstil perfekt. Det är först mot mitten av veckan du hamnar i festhumör, och i helgen kan du arrangera sociala tillställningar med fokus på vänner och familj. Din energinivå är hög och bör användas på något roligt. 

Veckans råd: Lev ditt bästa liv.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har samlat på dig en del uppgifter men kom ihåg att det är semester också. Ett plötsligt infall kan leda till semester utomlands, där du kan ha turen att träffa en person som lever upp till dina hetaste drömmar. Kärlek och flörtande sätter igång känslor som länge legat undangömda. Låt dem komma upp till ytan. 

Veckans råd: Kom ihåg att det är semester.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Ett samarbete har krävt mycket av dig och nu inser du att du kan bryta dig loss och stå på egna ben. Ett projekt som ligger framför dig handlar om att städa upp i något gammalt. Aktiviteter som stärker både kropp och psyke hamnar i centrum, kanske ska du leta upp en kurs i mindfulness?

Veckans råd: Prioritera din hälsa.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Resor kan vara aktuella i veckan, och det passar ditt humör utmärkt. Du har ett stort behov av att komma iväg och se andra omgivningar. Om du saknar en reskamrat finns det en möjlighet att ta med en nära vän under veckans första dagar. Efter det behöver du stå på egna ben och kan göra precis som du själv önskar. 

Veckans råd: Njut av sommarens äventyr.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det är semestertider och du har bestämt dig för att fixa med praktiska saker som rör din bostad. Någonting kommer dock att störa dina planer och det har antagligen med ditt arbete att göra. Du blir tvungen att städa upp i någonting och du kommer samtidigt behöva hjälpa en ny medarbetare att komma in i arbetet. 

Veckans råd: Undvik att bli irriterad.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Saker som rör familjen – kanske en stor olöst konflikt – kan ligga och puttra framför dig. Kanske dyker minnen från det förflutna upp, och det kan stressa och irritera dig. Det bästa du kan göra är att fokusera på konfliktens kärna och inte låta dig rivas med av gamla känslor som inte längre har betydelse. 

 

Veckans råd: Acceptera familjens olika sidor.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det bästa du kan göra just nu är att luta dig bakåt och slappna av. Du kan inte göra något annat, eftersom mycket ligger i sommardvala. Skriv ner eventuella tankar och idéer som du gärna vill dela med andra. När tiden är inne kan du föra ut dina idéer i ljuset och nå ut till fler. 

Veckans råd: Slappna av.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du är nöjd med dina senaste bedrifter, men det betyder inte att alla andra känner likadant. Du kommer antagligen bli konfronterad med några av dina synpunkter under veckan och det får du bara bemöta och hantera. Framförallt handlar det om några små detaljer som ska läggas på plats för att folk ska förstå. 

Veckans råd: Testa dina teorier i praktiken.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!