Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 3 här!

Tvillingarna bör meditera, medan väduren måste vara tålmodig. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Vissa saker kan ta en annan riktning än du förväntade dig. Därför är det en bra idé att avvakta – särskilt i början av veckan – innan du påbörjar stora projekt eller ingår avtal. Du känner dig mycket lugnare mot helgen, men känner att du har behandlats orättvist. Det kan handla om ekonomiska frågor eller kollegor.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Det finns blandade känslor med i leken redan från början av veckan. Å ena sidan ser du väldigt realistiskt på vissa relationer, å andra sidan har du en dröm som du hoppas kan bli verklighet. Därför är det svårt att se verkligheten som den kan vara. Du bör därför ta allt med en nypa salt och njuta av de möjligheter som uppstår.

Veckans råd: Ta chansen när du får den.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du kan koppla av lite den här veckan, för det finns inga krav och du påverkas nästan inte av vad andra tycker. Du kan därför bestämma över själv och bestämma dina egna åsikter, vilket säkert kommer att upplevas som provocerande för vissa. Om du känner en inre oro kan det vara en bra idé att ta fram yogamattan eller sätta på lugn musik.

Veckans råd: Meditera.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

En humörförändring sker i början av veckan. Dina förhoppningar om en vecka med större frihet och kanske till och med några semesterdagar slocknar snabbt. Vissa hinder uppstår och du måste hantera de utmaningar som följer med det. Det kan ge dig extra arbete. Ett samarbete bör övervägas. Och om du väljer att gå med på det skapar det höga förväntningar.

Veckans råd: Ta dig an utmaningar direkt.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är en ny situation för dig i början av veckan, och du måste tänka två gånger innan du fattar ett beslut. Det handlar förmodligen om ett parförhållande eller en annan nära relation. Det står snart klart för dig att det finns vissa förväntningar här, och därför är det en bra idé om du reder ut dem innan du fortsätter samarbetet.

Veckans råd: Red ut varandras förväntningar.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du känner att du mår bra just nu. Du behöver inte ägna mycket uppmärksamhet åt andra den här veckan och det innebär att du kan skapa några kontakter för din egna räkning. Du har många bra idéer nu, och det kan vara svårt att förstå vart du vill nå med dina projekt. Vänta därför med att presentera dina planer för andra till en mer gynnsam tid.

Veckans råd: Vänta med att sjösätta planer.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Stämningen är bättre på hemmafronten, och det är nu möjligt att diskutera saker utan att gräla. Du förhåller dig realistiskt till fakta, samtidigt som du har några förhoppningar som inte alls matchar verkligheten. Därför måste du förmodligen justera din entusiasm lite och hålla dina önskningar för dig själv. Men du kan aldrig veta …

Veckans råd: Justera dina förväntningar.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du befinner dig på bortaplan och har därför inte samma inflytande som du brukar ha. Därför kan du upptäcka att andra sätter dagordningen under veckan, något du inte är så glad över. Men plötsliga händelser kan dyka upp ur det blå och de kan förändra situationen eller ett något särskilt, vilket kan gynna dig.

Veckans råd: Förvänta dig inte för mycket.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Du känner dig mer fri. Tidigare begränsningar ligger nu bakom dig och det blir lättare att se framåt. Ändå är det viktigt att du behåller ditt sunda förnuft och inte låter dig påverkas av för många upproriska tankar. Att vara progressiv ger viss framåtrörelse, men det kan också vara så att det ej uppskattas av andra. Du blir lätt irriterad om andra försöker sätta käppar i hjulen. för dig.

Veckans råd: Behåll ditt sunda förnuft.

Nästa bild
skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Ett samarbete står i centrum. Antingen bör det avlutas, eller så ska det fortsätta men på andra villkor. Det är viktigt för dig att det är du som sätter dagordningen, även om det kan dämpa din samarbetspartners entusiasm. Oavsett vad som bestäms måste en ny kurs sättas. De goda idéerna som vanligtvis kommer till dig dröjer just nu.

Veckans råd: Sätt en ny kurs.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Ett erbjudande om samarbete dyker upp och du måste bestämma om det är något du vill ha. Du har ett villkor, och det är att du måste ha rörelseutrymme; får du inte det är det inget för dig. Dessutom måste båda vara med och bestämma kring samarbetet. Det kan vara svårt att komma överens, särskilt när det gäller vem som tar sig an vilka uppgifter.

Veckans råd: Tänk efter noga.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Lite oro kännetecknar den här veckan, och det kan påverka ditt humör. Du funderar mycket på de utmaningar du har, men det blir ganska tydligt för dig att du inte kan tänka dig ut ur situationen; du måste också agera. På grund av den olösta situationen kan du agera förhastat.

Veckans råd: Du måste agera, men ha inte för bråttom.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!