Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 30 här!

Lejonet trivs bra i sitt eget sällskap och oxen etablerar nya kontakter. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Livet handlar just nu om de stora frågorna, det kan vara saker som rättvisa. Något behöver färdigställas innan veckan är över och det kan vara en bra idé att lägga lite extra tid på det, för att det inte ska behöva hanteras under tidspress. Mot helgen går du ner i varv och klarar av att vara rationell.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

För tillfället är du öppen för att skapa och etablera nya kontakter, framförallt när det kommer till kärlek. Du behöver ha tålamod, först mot mitten av veckan kan det dyka upp en intressant person. Ge det lite tid så att du får en bra översikt. Du har gott om tid.

Veckans råd: Ha tålamod med kärleken.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Ditt humör går lite upp och ner för tillfället och du kommer märka en stor förändring till det bättre i mitten av veckan. En samarbetspartner som du haft tät kontakt med i helgen ser ditt engagemang och uppmuntrar dig. Du kommer vara tvungen att kompromissa och nöja dig med rollen som assistent på ett större projekt.

Veckans råd: Se till att kompromissa.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Ett möte som handlar om ekonomi kan bli aktuellt mot helgen. Det är en fördel om du kan ingå ett fast avtal men du bör försäkra dig om att det inte är andra personer som drar nytta av det. Du kan lätt bli lurad, och därför gäller det att hålla huvudet kallt. Det kan dyka upp svårigheter som har betydelse för din ekonomi på lång sikt.

Veckans råd: Håll huvudet kallt.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Även om du trivs bra i ditt eget sällskap så blir du extra glad och nöjd när en av dina närmaste gör dig sällskap mot slutet av veckan. Tillsammans kan ni göra skillnad och din semester har handlat om livsglädje, underhållning och avslappning. Nu har du några saker att bocka av innan du kan lägga dig och njuta av solen.

Veckans råd: Njut av det sociala livet.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du behöver göra något utmärkande för att ta plats i helgen. Personer du omger dig av kan vara mycket högljudda och kräva mycket uppmärksamhet. Så länge du är medveten om att det handlar om en kort period där du hamnar i andra hand så kan du hantera det bra. Senare kommer du att få mer uppmärksamhet.

Veckans råd: Acceptera att du inte står i centrum.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du trivs bra med lugn och tystnad runt dig just nu. Om det råkar sammanfalla med din semester så ska du passa på att njuta. Detta är en perfekt vecka för personlig reflektion, mindfulness och yoga. Kanske har du bokat in några dagar på en vacker och exotisk plats. Det är helt rätt tid för det just nu. Några störningsmoment dyker upp mot slutet av veckan.

Veckans råd: Låt dig inte distraheras.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Din familj kräver en del uppmärksamhet och det gör även ditt jobb och din karriär. Nu måste du hitta en lösning som kan göra alla nöjda. En person i familjen befinner sig i en avgörande fas när det kommer till en specifik fråga och det kan därför bli en utmaning att se framåt. Du behöver fatta ett beslut och det bästa är om du kan sätta dig själv lite åt sidan.

Veckans råd: Koncentrera dig på familjen.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Även om det är semestertider så är det några frågor som stör din ro. Kanske handlar det om ditt arbete. Du har några uppgifter som har med kommunikation att göra som behöver avklaras innan veckan är slut. Du kan känna dig lite pressad men det viktigaste är att fatta ett beslut. Du kan möta en del utmaningar på vägen.

Veckans råd: Våga fatta beslut.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du arbetar med några saker för tillfället som tar tid. Därför kan du riskera att bli lite stressad om någon försöker påskynda dig, det kan hända i helgen. Du har dina vanor när det kommer till hur du arbetar, och det har du inget behov av att ändra på. Det passar du gärna på att säga till dem som kritiserar dig.

Veckans råd: Låt dig inte stressas.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Samarbete – eller avsaknad av samarbete – står i centrum denna vecka, och framförallt till helgen. Du besitter vissa specialkunskaper som andra försöker konkurrera med dig om och du blir irriterad när deras argument inte håller.

Veckans råd: Tänk dig noga om innan du ingår nya samarbeten.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du befinner dig i en övergångsfas och kan därför ha problem att fatta beslut innan alla kort ligger på bordet. Vänta gärna till slutet av sommaren innan du fattar några stora beslut. Lägg tiden på att färdigställa ofärdiga projekt eller grundlig research. Under veckan kan du bli konfronterad av en viljestark person.

Veckans råd: Vänta med stora beslut.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!