Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 34 här!

Tvillingarna bör portionera sin energi noga och oxen bör fånga alla möjligheter. Läs om din vecka här!

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Nyttigheter och hälsa står i centrum mer än vanligt. Kanske krävs det inte så mycket för att du ska få balans i relation till livsstil och välmående. Det kan vara de små tingen det hänger på just nu. Gör inga stora ansträngningar för att optimera din hälsa utan fokusera hellre på små förändringar.

Veckans råd: Små justeringar räcker långt.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Semestern är på väg att ta slut och det är återigen dags att rikta blicken mot arbete, karriär och målsättningar. Denna vecka har du extra bra förutsättningar att strukturera och planera dina arbetsuppgifter. Du har tydliga bilder för den väg du ska gå i arbetslivet, och dina möjligheter ser goda ut för tillfället.

Veckans råd: Fånga möjligheterna.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det kan blåsa rejält när det kommer till att lyckas hålla sig till diverse överenskommelser i början av veckan. Det gäller både jobb och privat. Nu måste du hitta en arbetsfördelning som gör att du kan lägga energin på båda delar, eftersom du har många järn i elden. Kanske är det lite väl mycket att rodda just nu.

Veckans råd: Portionera din energi.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

När det kommer till kommunikation har du ett stort jobb framför dig. Lägg lite extra krut under denna och nästa månad för att få vissa saker avklarade. Du kan börja med att skaffa dig en överblick av materialet som samlats in. Är det svårt att få översikt kan du ta en sak i sänder.

Veckans råd: Bocka av saker du måste göra.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det kan vara en bra idé att ha god översikt över hur mycket energi du har innan du skriver upp dig på massa aktiviteter den närmsta tiden. Just nu står du på dig och är redo för nya uppgifter. Det kan vara klokt att skaffa dig överblick innan du sätter igång. När veckan är gjord kommer du förstå hur mycket arbete som ligger framför dig.

Veckans råd: Skaffa dig överblick.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du bör vara extra uppmärksam på att du uttrycker dig klart och tydligt. Missförstånd kan lätt uppstå om du inte pratar genomtänkt. Det kan också gå åt andra hållet, att du inte förstår vad som blir sagt. Är det något du tvivlar på just nu bör du vänta till slutet av veckan med att ta ett beslut. Kärleken har goda möjligheter denna vecka.

Veckans råd: Släpp loss dina känslor.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Kärleken står kanske i centrum under denna period och isåfall bör du reflektera över hur du vill att den ska se ut. Söker du ett parförhållande finns det goda chanser denna vecka för att hitta en passande person som funkar bra i ditt liv, både fysiskt och mentalt.

Veckans råd: Ta fram din romantiska sida.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kan befinna dig i en situation där det är svårt att skilja mellan vänskap och kärlek. Om du är i en relation kan du ha problem att förstå den andra personen och kämpa lite med gemensamma utgångspunkter. Du vill gärna ha en garanti för framtida förpliktelser men det får du inte och det gör dig osäker.

Veckans råd: Vänta med att fatta stora beslut om framtiden.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Just nu fokuserar du mycket på ditt arbete och vad du ska göra i framtiden. Du kan tvivla på om du befinner dig på rätt väg men har god tid på dig att fatta beslut, något som gör att du kan ta allt i din egen takt. Din ekonomi kommer att få sig ett uppsving, något som kan påverka dina beslut.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

En arbetsuppgift kan visa sig bli en bra utgångspunkt för framtida möjligheter. Du erbjuder något som kan vara intressant för andra och kan även få ett erbjudande som är svårt att säga nej till. Om det blir relevant kan det det vara ekonomin som lockar. Det kan oavsett vara en god idé att ha bra koll innan du sjösätter ett nytt projekt.

Veckans råd: Gör grundlig research.

 

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har lyckan på din sida, framförallt när det rör kontakter från utlandet. En samarbetspartner utanför landets gränser kan visa sig bära på några bra erbjudanden som du vill ta emot. Det kan vara smart att ha lite extra koll på alla detaljer innan du skriver på ett eventuellt kontrakt, det kan finnas oväntade problem på vägen.

Veckans råd: Dubbelkolla allt som rör potentiella jobb.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Sommar och semestertid är på sluttampen men det betyder inte att du ska sluta lägga tid på dig själv. Det finns ett behov för inre stillhet och ro som hela tiden dyker upp. Om du har möjlighet så bör du åka iväg en weekend till ett lugnt ställe för återhämtning. Du bör vara extra tydlig i din kommunikation denna vecka.

Veckans råd: Undvik missförstånd.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!