Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 35 här!

Lejonet bör ställa in aktiviter utan att få dåligt samvete och fiskarna bör hålla låg profil. Läs om din vecka här!

horoskop-v14
Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Om du tvivlar på några beslut bör du vänta tills du har en bättre översikt, och det kommer du ha innan helgen. Använd istället tiden till att motionera och kom ihåg att även små saker kan göra stor skillnad. Alternativa vägar kan vara aktuella, försöka att följa dina känslor.

Veckans råd: Låt inte förvirringen styra.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det gäller att du hittar balans i vardagen, framförallt när det kommer till din hälsa. Försök äta näringsrik mat och hitta en balanserad relation till träning och motion. Det är viktigt att du får använda hjärnan den närmsta tiden, lägg gärna lite extra omsorg och tid på matlagning.

Veckans råd: Laga en extra god middag.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tänk dig om en extra gång innan du tar tag i uppgifterna som ligger och väntar på dig. Om du kan få kontroll över läget och hitta en bra struktur för ditt arbete så kommer du nå i mål med veckans planer. Om du behöver dela med dig av strategier eller planer till din omgivning är det tid för det nu.

Veckans råd: Sondera terrängen.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Kanske ser du annorlunda på saker denna vecka, och det ger dig en annan infallsvinkel när det kommer till uppgifter du behöver få avklarade. Ge dig själv tid till research och granska på detaljnivå. Då kan du lättare se hela sammanhanget.

Veckans råd: Berätta om dina planer.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du står inför några ekonomiska frågor denna vecka, och det kan vara oklart hur de ska hanteras. Vänta in slutet av veckan innan du agerar. Då blir allt tydligare för dig. Du har ett stort behov av frihet för tillfället och det kan göra att du behöver ställa in några planerade aktiviteter.

Veckans råd: Avboka med gott samvete.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du behöver nå en ekonomisk balans inom några specifika områden. Ge dig själv tid att tänka noga igenom dina val. Du har fortfarande inte alla uppgifter du behöver och därför får du vänta in helgen innan du kan fatta rätt beslut. Får du bara kontroll över det kan din ekonomi bli betydligt mer stabil i fortsättningen.

Veckans råd: Tänk noga igenom dina val.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Saker och ting börja falla på plats när det kommer till bostad och familj. Du har fullt upp och lägger mycket tid på att hitta saker som kan höja mysfaktorn i hemmet. Låt dig inte stressas av andras förväntningar om att du bör ha ett högre tempo. Låt saker ta tid.

Veckans råd: Det är du som bestämmer.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Just nu har du några drömmar som riskerar att gå i stöpet. Kanske är det lika bra, då det kan tvinga dig att bli mer konkret i dina önskemål. Det är också viktigt att du är tydlig när det kommer till dina förväntningar, så att andra har möjlighet att bidra. Kärleken kan stå på spel, men du ser klart först mot helgen.

Veckans råd: Var tydlig med det du vill.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Vardagen och arbetslivet återvänder efter semestern. Av den anledningen kan du tvivla på hur du vill navigera framåt. Hur mycket tid kan du lägga på jobbet i relation till hemma och familjen? Detta är frågor som du tvingas dryfta mycket under den kommande veckan.

Veckans råd: Vänta in en avgörande punkt.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Just nu fokuserar du mycket jobb och karriär. Saker ser ut att följa sin tänkta plan och flera av dina jobbuppgifter faller på plats när du lyckas strukturera upp dem. Ansvarsfördelning är ett nyckelord för veckans utmaningar, och du kan ta dig lätt i mål om du bara lyckas delegera jobb till andra.

Veckans råd: Delegera arbetsuppgifter.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Denna vecka kan ge några möjligheter som bäst kan bli verklighet utomlands eller i främmande marker. Du har flera kontaktpersoner som gärna ger ett gott råd eller två, en hjälp du bör ta emot. Det kan dock vara tvärtom, att andra har behov av dina erfarenheter när det kommer till samma frågor.

Veckans råd: Ta emot råd.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Samarbete och parförhållande står i centrum, och det kan vara en utmaning att se klart. Det kan handla om tillit och kanske tvivlar du på något eller har en känsla av att något inte stämmer. Din i övrigt skarpa intuition jobbar lite långsamt denna vecka. Därför kan det vara en bra idé att vänta till nästa vecka med att fatta stora beslut.

Veckans råd: Håll en låg profil.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!