Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 36 här

Väduren bör strukturera sin vardag och vattumannen bör vara öppen för nya saker. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du känner dig stark och har massa energi under veckans första dagar. Du kan använda dig av dina erfarenheter när det behövs och utåt framstår du som psykiskt stark. Detta kan leda till att nära och kära lutar sig mot dig. Nya projekt ska dras igång och det handlar mycket om att få till bra rutiner i vardagen.

Veckans råd: Strukturera upp dina vardagar.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du har fullt upp under första delen av veckan. Lyckligtvis handlar det om uppgifter du är väl bekant med så fokus ligger på att få dem överstökade. Det kan dock uppstå några oväntade problem och du blir därför tvungen att tänka annorlunda för att det ska fungera. Mot slutet av veckan förändras ditt humör.

Veckans råd: Var flexibel.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Oavsett vad du gör eller vem du umgås med så blir du ofta “den diplomatiska.” Du hamnar lätt i samarbeten då andra gärna tar del av dina goda råd och förmåga att samtala om svåra saker. Du kan dock råka sätta kärleken på spel, då du är mer flörtig än du brukar.

Veckans råd: Flörta loss.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har många praktiska uppgifter, och de blir inte färre denna veckan. Tack och lov har du tid och energi och tycker om när det händer mycket runt dig. Det kan vara en bra idé att involvera grannarna i dina planer, då du kan få hjälp från oväntat håll under tisdagen.

Veckans råd: Var inte rädd för att be om hjälp.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Nya saker dyker upp, antagligen i relation till ditt jobb eller dina personliga mål. Du kan bli överraskad men också lättad över en ökad frihet. Din uppmärksamhet vilar på ekonomin och det är smart att få en överblick över vad du har. Kanske döljer det sig några värdesaker du glömt att du hade.

Veckans råd: Skaffa översikt över din ekonomi.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Andra kan vara intresserade av dina tankar och åsikter, och du värdesätter att kunna göra andra nöjda. Du är upptagen av att hitta en bra balans i tillvaron, här och nu, så att du kan fungera optimalt. Ett plötsligt infall kan resultera i en spontan resa. Kanske får du en idé där utlandet spelar en roll.

Veckans råd: Hitta balansen i tillvaron.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du mår väldigt bra just nu och denna vecka har mycket att bjuda på. Du ser möjligheterna när de visar sig. Under veckans första dagar blomstrar kärlekslivet och du tar kanske kontakt med en tidigare partner. Du bör lägga det förgångna bakom dig om du ska ta dig vidare rent känslomässigt. I helgen varvar du ner och tänker efter.

Veckans råd: Fånga möjligheterna.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du vet precis hur vissa utmaningar ska tacklas och därför kan du ställa upp med kort varsel när det behövs. Du har några tidigare erfarenheter som är till din fördel. Du har dessutom fokus på ditt nätverk där det händer mycket och där du ofta hamnar i centrum.

Veckans råd: Ta inte på dig för mycket.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du kan ha tur och träffa en person som befinner sig på exakt samma våglängd som du. Tillsammans kan ni få en mysig stund och kanske också lägga planer för framtiden. Just nu står idéerna i kö, och ni kompletterar varandra väl. Jobbmässigt händer det mycket som kan vara överraskande och uppiggande.

Veckans råd: Utnyttja möjligheterna som dyker upp.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Denna tiden är du verkligen någon som hjälper andra. Kanske handlar det om ett av dina specialområden, isåfall ligger mycket fokus på dig. Du får en knuff vidare i en bestämd riktning inom dina intresseområden som gör tillvaron lite roligare och mer innehållsrik.

Veckans råd: Strukturera dina tankar.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Just nu riktar du mest uppmärksamhet mot familj och bostad. Det kan handla om överraskningar och det gäller att vara öppen inför förändring och nyheter. Detta är vanligtvis inte ett problem för dig men du behöver tid för att tänka igenom saker innan du kan visa din entusiasm. Dessutom kan en ekonomisk fråga plötsligt dyka upp.

Veckans råd: Var öppen för det nya.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Kärlek och romantik står i centrum, utnyttja möjligheterna även om det kanske handlar om någon från ditt förflutna. Just nu befinner ni er på samma våglängd och ni kan få mycket ut av varandra. Du bör inte fatta för stora beslut bara, då du befinner dig i en övergångsfas.

Veckans råd: Lyssna på dina känslor.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!