Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 37 här!

Stenbocken kan se fram emot en bättre tid medan tvillingarna kan satsa på kärlek. Läs om din vecka här!

veckohoroskop-astro-puff

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Du kommer inte längre med en viss sak, och måste därför bestämma dig för att antingen ta en paus eller dra dig tillbaka. Den senaste tiden har krävt mycket av dig, något du tydligt märker nu. Du måste ladda och utforma strategier. Och du måste ha en plan om du ska lyckas med det du gör.

Veckans råd: Gör en plan.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Allt som har med hem och familj att göra har varit centralt tidigare och kommer att fortsätta att vara det under en längre period. Detta kräver bland annat att du noga tänker över de olika övertygelser som du har. För att komma framåt, oavsett hur lite du vill ha det, måste du släppa några av dina fasta principer. Då är vägen öppen för dig.

Veckans råd: Släpp efter på några principer.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Inom en snar framtid kommer du att upptäcka att kommer långt med att vara diplomatisk och ge råd till andra. Och kanske finns det också kärlek i luften som hjälper dig att göra extra ansträngningar för att få den utvalda att se dig. Om du tar steget och provar kommer du troligtvis att få vad du vill.

Veckans råd: Satsa på kärlek.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Samarbetet kommer att fungera bra – särskilt under den första halvan av veckan. En person som har makt och inflytande kommer att möta dig, men det är inte utan kostnad. Senare i veckan och framemot helgen är det viktigt att du frågar en extra gång om det finns något som du inte förstår. För närvarande finns det en verklig fara för att missförstånd uppstår.

Veckans råd: Fråga en extra gång.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är viktigt att vara rätt rustad för att klara de utmaningar du möter i vardagen. Dessa kan vara tekniska hjälpmedel som kan hjälpa till att revolutionera några av dina rutiner och göra allt enklare. I slutet av veckan är det en stor fördel om du har kontroll över din ekonomi. Kanske har du mer eller mindre än du tror.

Veckans råd: Utvärdera.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din uppgift är nu att balansera ekonomin. Framför dig finns några utmaningar som du vill kunna hantera. Därför är det en bra idé om du redan nu har kontroll och översikt. Det är viktigt att prioritera vad som är nödvändigt, vilket kan innebära att vissa roliga upplevelser måste nedgraderas under en längre tid.

Veckans råd: Få en översikt över ekonomin.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Just nu tycker du att det är lämpligt att du blir sedd för det arbete du faktiskt gör. Inte nödvändigtvis i samband med jobb utan också privat. Kanske är du ute med ditt företag för tidigt, så du borde ha tålamod. En av dina vänner behöver få en förklaring. Men du kan inte hjälpa, eftersom du inte har den information som krävs.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du inser att du tillfälligt måste sätta punkt. Du går inte framåt just nu och behöver förlika dig med det faktum att du måste vänta tills omständigheterna är mer gynnsamma. Du har använt mycket energi på sistone för att komma igång och har mött motstånd. Bli inte avskräckt, men använd den kommande tiden för att hitta nya sätt.

Veckans råd: Bli inte avskräckt. Det vänder snart.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Den här veckan kan bli en milstolpe vecka. Dels för att du har mer tur i ekonomiska frågor och dels för att du kommer till en vändpunkt. Det senare är förmodligen det mest upplyftande just nu, för du har länge känt dig fast. Nu verkar det som om det under hösten kan finnas en möjlighet som tar dig längre i önskad riktning.

Veckans råd: Du måste anstränga dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

En person, kanske från utlandet, tar kontakt. Och ni kan utbyta åsikter på ett bra och konstruktivt sätt. Du befinner dig i en övergångsfas och måste diskutera några existentiella frågor med kompetenta människor. Du får möjlighet att göra det den här veckan, och det ger dig en bra dos optimism.

Veckans råd: Se fram emot en bättre tid.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Uppmärksamheten fokuseras på ekonomin den här veckan. “Hur mycket eller hur lite” verkar vara frågan. Det är viktigt att du går igenom dina budgetar nu och kontrollerar om dina beräkningar håller. Du kan bli förvånad och kan också uppleva att vissa missförstånd uppstår under dina efterforskningar.

Veckans råd: Kontrollera dina budgetar.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Även om du har mycket inflytande i din nuvarande situation, känner du fortfarande att du är under press från några av dina vänner eller kollegor. Oavsett vem det är, måste du agera på deras villkor ett tag – ja, kanske resten av året. I slutet av veckan känner du till en välkommen vändpunkt och saker börjar gå i rätt riktning.

Veckans råd: Var flexibel och eftersträva kompromisser.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!