Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 38 här!

För vattumannen är samarbete guld värt, medan väduren måste vara kritisk till vad hon hör. 

veckohoroskop-v-3-2019

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Du behöver en paus från att tänka. Du har mycket att göra på jobbet, och det är också där du har de största utmaningarna. Dina överordnade kan verka oflexibla och ointresserade av nya idéer. Därför bör du vänta tills tiderna är mer gynnsamma för dina projekt. Kom ihåg att läsa det finstilta, för det är viktigt.

Veckans råd: Var kritisk mot vad du hör.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Dina känslor kan rusa iväg med dig under veckans första dagar, och det kan vara svårt att tona ner din förälskälse eller avsky. Hur som helst behöver du en paus så att du kan stabilisera ditt humör. Du måste agera på dina egna villkor. Du lugnar dig ner mot slutet av veckan. Sedan får förnuftet gradvis ta över.

Veckans råd: Kom ihåg att ta en paus.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du vill bestämma själv och kan inte dölja det. Därför kan det finnas vissa oenigheter mitt i veckan som kan leda till dåligt humör mellan dig och andra. Det kommer att bli turbulens i familjen där det redan finns missförstånd från förra veckan som ännu inte har rensats. Helgen ser lugn ut.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Om du har väntat länge på att prata med din partner eller andra nära dig bör du göra det den här veckan. Förhållandena är särskilt fördelaktiga nu, och det finns god förståelse och kemi mellan er. Det kan vara en bra idé att göra lite research innan samtalet så du har bra argument, för personen har väldigt gott minne.

Veckans råd: Förbered dig noga.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Du gillar att få beröm, och det verkar som att du kommer att få det från en person som du umgås med i vardagen. Det får dig att se mer optimistiskt på livet än vad du har gjort på länge. Detta gäller även din ekonomi. Du ser nu en förbättring av den fasta inkomsten. Om du har några arbetsrelaterade fel kan du ha turen att bli av med dem den här veckan.

Veckans råd: Njut av berömmet du får.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din ekonomi är i fokus, och det kan vara av både positiva och negativa anledningar. Om du har utmaningar inom detta område måste du se till att du hittar en balans som du kan leva med under den kommande tiden. Du är van att dela allt med din partner eller andra som är nära, vilket är lite svårt just nu.

Veckans råd: Använd sunt förnuft.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Mitt i glädjen att få erkännande från några mycket speciella människor kan det förekomma några överraskningar i samband med inkomster som saknas eller tas från dig. Lämna det till nästa vecka, för då har du mer lugn att ta hand om det. Du kan lätt överreagera, och det kommer inte att vara särskilt konstruktivt i denna situation.

Veckans råd: Titta på ekonomin nästa vecka.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du måste se vissa arbetsuppgifter från ett annat perspektiv. Låt lugnet komma över dig, så kommer du att kunna se vad som händer både runt dig och inuti dig. Är du på rätt väg? Det kan ta lite tid innan du kommer på vad du är ute efter. Din önskan att vara oberoende i olika sammanhang blir allt starkare.

Veckans råd: Det är en fördel att göra en plan.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Det kan vara svårt att hitta samarbetspartners just nu. Därför är det klokt om du låter det ta tid innan du förbinder dig till uppgifter med andra. För ni har inte samma utgångspunkt. Du vill vara ekonomisk när du ser på saker, medan din samarbetspartner inte har samma känsla av värden.

Veckans råd: Tänk dig noga för.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det kommer definitivt att vara en fördel för dig om du samarbetar med en specialist som kan ge råd den här veckan. Det finns goda möjligheter till samarbete nu, och du är väldigt glad att du kan dra växlar på din samarbetspartner. Tillsammans kan ni utveckla något stort, något som behövs mycket just nu. Nya upptäckter är inom räckhåll.

Veckans råd: Sök råd från experter.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Medan du väntar på mer vinst och energi kan du gå samman med någon annan så att ni två kan dela uppgifterna. Just nu finns det goda möjligheter för dig att samarbeta med konstruktiva och kunniga människor. Du kan vara säker på att personen du samarbetar med har koll på saker och ting.

Veckans råd: Samarbete är guld värt.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Särskild uppmärksamhet ägnas åt ditt förhållande och det nära samarbetet nu. Det är oenighet, men ni måste hitta en lösning här och nu. Du kanske är lite fyrkantig i dina attityder just nu, och det gör det inte lättare för din partner. Det är din bättre hälft som hittar en lösning, för han eller hon är mycket mer flexibel än vad du är just nu.

Veckans råd: Var lite flexibel.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!