Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 39 här!

Stenbocken bör slutföra uppgifterna, medan tjuren inte skall slösa bort pengar. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Du är snabbt på avtryckaren, och det krävs inte mycket för att du skall bli på dåligt humör. Lägg band på dig så att du inte säger något dumt innan du har haft tid att tänka igenom det. Om du fortfarande tappar tålamodet bör du inte tveka på att be om ursäkt till alla som kan ha kommit i vägen.

Veckans råd: Be om ursäkt när det behövs.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Familjen och hemmet har din fulla uppmärksamhet nu. Om du håller på med en större renovering eller just har flyttat, har du stora planer för inredningen. Och just denna vecka är det kvalitet och vad som sticker ut som du bryr dig om. Därför bör du antagligen vänta med att köpa möbler och utrustning tills du är mer ekonomisk igen.

Veckans råd: Slösa inte bort pengar!

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Om ni är två stycken som skall  fatta ett beslut, så är det två starka viljor som möts, och det kan vara svårt att komma överens. Du är den som lättast kan  kompromissa just nu, men bara för att behålla en bra stämning. Diskussioner är oundvikliga. Du måste hitta en lösning innan veckans slut, för då måste du gå vidare med andra saker.

Veckans råd: Kompromissa.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Familj och partnerskap är två områden som måste gå hand i hand. Det är temat från och med nu och under en längre tid. Det är viktigt att se till att alla i familjen är glada och att samtidigt se till att din partner får lite uppmärksamhet. Alla förväntar sig någonting från dig, och det kan snabbt ta på krafterna.

Veckans råd: Finn tid att vara ensam.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Du märker en förändring av din energi i början av veckan och efter det blir du livligare och måste orientera dig i nya områden. Du måste ta reda på vilken typ av jargong som används där du är nu. Det är en bra idé att spela de diplomatiska korten när du kommer in i diskussioner. Men efter ett tag kan du uttrycka dina åsikter.

Veckans råd: Var diplomatisk.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du kommer att ha nytta av din  uppfinningsrikedom den här veckan, eftersom du kommer att möta utmaningar som kräver något extra av dig. Till att börja med kommer du inte att få igenom dina idéer, för även om du är mycket diplomatisk kommer du att möta motstånd. Ekonomiska frågor är pressande mitt i veckan och de måste hanteras här och nu.

Veckans råd: Avsluta det som hänger över dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Du är väldigt social nu och tycker om att vara med andra. Oavsett coronarestriktioner hittar du ett sätt att kultivera det sociala livet. Det finns gott om möjligheter via sociala medier, om det inte finns någon möjlighet för andra former av nära kontakt. Ett samarbete där det kan vara svårt att hålla en god ton kommer att stå i centrum mitt i veckan.

Veckans råd: Håll kontakten med dina vänner.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det kan vara en bra idé att förbereda dig lite innan du uttalar dig i en viss fråga. Men kanske klarar du inte det och bara häver ur dig vad du menar. Med detta sagt kommer du antagligen att ångra dig om du inte ber om ursäkt. Det är svårt att kontrollera din otålighet och intolerans  för andra just nu.

Veckans råd: Var inte rädd för att be om ursäkt.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Du märker tydligt att saker börjar gå rätt. Men du behöver lite mer energi för att möta de utmaningar som ligger framför dig. Den här veckan fokuserar du på dina eller andras barn, som har några utmaningar som kräver att de håller huvudet kallt och förnuftet på skaft. Och här kan du vara den som lugnar saker och ting.

Veckans råd: Hjälp andra.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det är inte dags att hoppa på nya utmaningar. Det är viktigare att du fördjupar dig i de du redan har och avslutar pågående projekt. Ta dig tid, även om du märker att din arbetsgivare är otålig. Låt dig inte påverkas utan stå fast för vad du tycker och tror på. På hemmafronten kan det finnas missnöje med att saker går för långsamt.

Veckans råd: Slutför arbetsuppgifter.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det kan vara en bra idé att få en advokat att driva ditt ärende den här veckan. Du har händerna fulla med annat så det är inte så lätt att hinna med allt själv. Men du måste välja noggrant vem som ska tala i din sak, för det är inte säkert att du är på samma våglängd. Du ställer höga krav, och det är inget fel med det, men det gör det svårare att hitta en bra rådgivare.

Veckans råd: Låt andra tala för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du är inte helt avslappnad och det kan finnas många anledningar till det. Men den här veckan bör du se till att få en paus, så att du kan få mer energi för de uppgifter som väntar. Det finns flera saker som måste ändras innan du når mållinjen, men du måste ta en dag i taget. Ekonomiska frågor tar din tid den här veckan och du måste hitta en lösning.

Veckans råd: Ta en dag i taget.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!