Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 4 här!

Oxen bör inte begränsa sig till en riktning, medan Vattumannen kan ta det lugnt. Läs om din vecka här!

horoskop

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Lugnet börjar återkomma efter den senaste veckans händelser. Nu blir det lättare att lägga upp en strategi och sätta kursen framåt utan avbrott. Du har några önskemål i samband med några drömprojekt, och det är snart dags för dig att göra något av dessa planer. Veckan är väl lämpad för dejting, om det är relevant för dig.

Veckans råd: Öppna upp för kärlek.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Uppgifter som ligger på ditt bord och väntar på att lösas kan nästan bli som en besatthet för dig. Du går in i det med liv och själ och din avsikt är att verkligen gå på djupet med saker och ting. Det visar sig att det finns många lager i denna uppgift, och du måste vara beredd att ändra riktning om det behövs.

Veckans råd: Begränsa dig inte till en riktning.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har många idéer, och det kan vara svårt för andra att följa med i ditt tempo, både mentalt och fysiskt. Du lugnar dig lite i slutet av veckan och inser att det är nödvändigt att du får med så många som möjligt på dina planer. Du måste dock vara specifik så att andra lättare förstår vart du vill komma. Grannar eller syskon står i centrum i mitten av veckan.

Veckans råd: Förklara så bra du kan.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Det är möjligt att saker och ting inte går enligt plan, vilket visar sig i början av veckan. Det kan ge dig ångest på det inre planet. Ett projekt eller samarbete blir synligt i det offentliga rummet och diskuteras av en utvald grupp människor. Det är kanske inte alla som förstår vad det handlar om, så det är en bra idé att ta sig tid att förklara det på ett lättförståeligt sätt.

Veckans råd: Var tydlig.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Planerade arbetsuppgifter kan riskera att avbrytas eller ändras i sista minuten, och det kräver lite extra av dig. Du kan lätt känna att du hamnar i kläm mellan två partners den här veckan, och du tvingas att välja sida. Du vill följa den person som du känner att du är mest på samma våglängd som. Den här veckan har du dessutom extra behov av uppmärksamhet.

Veckans råd: Följ ditt hjärta.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du är bland annat upptagen med att testa några nya arbetsmetoder den här veckan. Nya möjligheter har dykt upp i samband med ditt dagliga arbete. Du är med på allt som är nytt och blir enkelt motiverad och inspirerad. I slutet av veckan känner du en förändring i energi, och du rör dig lite långsammare och hittar lugn för att verkligen sätta dig in i den “nya tekniken”.

Veckans råd: Kom ihåg att andas ut.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Din uppmärksamhet är riktad mot familjen och hemmet. Något har blivit lättare, eller så har humöret förbättrats. Men det kommer fortfarande att finnas några hinder på vägen att passera, och ett av dem kommer du att stöta på redan den här veckan. Återigen har du möjlighet att ändra några grundläggande saker i samband med familjen eller hemmet.

Veckans råd: Släpp på dina principer.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du måste prioritera att förbättra relationer med dina nära och kära efter förra veckans oroligheter. Du har insett att du måste följa din partners eller kollegas villkor, vilket inte är lätt för dig. Men du kan se meningen med det och det kan därmed få dig att tänka två gånger innan du fattar ett beslut.

Veckans råd: Rikta in dig på ditt framtida arbete.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Du tvingas lyssna på vad som sägs – särskilt i slutet av veckan. En flamboyant person korsar din väg och du måste ta reda på om detta kan förvandlas till ett samarbete av något slag. Du känner starkt att ni är på samma våglängd och att personen gillar dina idéer. Kanske är det fortfarande en bra idé att se på det hela realistiskt innan du fattar ett beslut.

Veckans råd: Var realistisk.

Nästa bild
skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner att du har blivit tillrättavisad av en framstående person och du måste bearbeta det. Det betyder att du kan hamna i en situation där du måste ta reda på om du ska fortsätta med din egen strategi ensam eller tillsammans med andra. Du har fått många idéer genom ett samarbete och du måste nu överväga om du ska fortsätta arbeta utifrån dem.

Veckans råd: Gör upp nya planer.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du är i ditt esse just nu. Du möter många som fungerar likadant som du, och det ger många av dina intressen näring. Du är framförallt i kontakt med två andra personer som båda har gett dig något att tänka på – något du behöver arbeta med på en djupare nivå. Parförhållanden och nära relationer står i centrum under fredagen. Ditt sociala liv kommer att utmanas.

Veckans råd: Njut.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Utmaningen för dig under den här tiden kommer att vara att förverkliga några av dina drömmar. Och just denna vecka har du möjlighet att få hjälp eller stöd från en person som ger dig 100 procent stöd för dina tankar och idéer. Ett samarbete har chansen att växa sig större med tiden, så det är kanske inte så dumt att ni slår samman era idéer.

Veckans råd: Var öppen för samarbete.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!