Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 40 här!

Stenbocken måste använda sin auktoritet, medan skytten bör kasta sig ut. Läs om din vecka här!

horoskop-metro-mode

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Det är viktigt att separera arbete och privatliv – särskilt under de första dagarna i veckan. Kärleken blomstrar, eller har åtminstone möjlighet att göra det om du klarar de utmaningar du möter. På jobbet kan du uppleva motstånd. Du kanske känner att någon hindrar dig från att göra dina uppgifter. Det påverkar stämningen, och vissa kommer att kommentera.

Veckans råd: Gör plats för kärlek.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Du får göra verklighet av några planer som du har haft länge när det gäller hemmet eller familjen. Du har mycket energi och hittar antingen bra saker till hemmet eller hittar på roliga saker med familjen. Mot slutet av veckan känner du av en förändring i humöret, där du svänger från det ljusa och lätta humöret till det mer förnuftiga och omtänksamma.

Veckans råd:
Avgör din ekonomiska status.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du måste känna av stämningen innan du börjar nya uppgifter. Du kan ha mycket att göra nu, och någon i ditt professionella nätverk kan vara oense angående något som du inte vet hur du ska hantera. Därför är det klokt att hålla en låg profil tills du har hittat en strategi. Om du har möjlighet är det en bra idé att ta ett par semesterdagar den här veckan.

Veckans råd: Håll en låg profil.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Det enklaste för dig nu är att undvika att blanda dig i olika stridigheter. Men du kan knappt hålla dig från att engagera dig i frågor som har att göra med samarbete – både privat och professionellt. Men det kan också handla om framtida projekt som har sämre förhållanden just nu, och där det kan vara klokt att vänta på bättre tider när du är starkare.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Du vet inte riktigt hur du ska hantera något som bland annat handlar om att något dras ut på länge. Det finns några hinder som du inte kan komma runt, och därför måste du hålla dig lugn och vänta, även om det är svårt för dig. Det smartaste är att vänta tills förhållandena förbättras – kanske globalt.

Veckans råd: Var diplomatisk.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det finns några ämnen som du gärna vill prata om, men du tvivlar på var och när det är läge att göra det. Du är särskilt intresserad av ämnen som kan vara tabu eller reserverade för en liten krets av människor inom ett visst område. Därför är det klokt att känna av stämningen innan du börjar “hålla en föreläsning”.

Veckans råd: Klargör en kärleksaffär.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Det är svårt att skilja mellan vänskap och kärlek. Det råder ingen tvekan om att din älskare vill ha mer än att vara vänner. Frågan är vad du vill ha? Du borde ta reda på det på torsdagen, för då går du vidare med andra saker. Men det kommer fortfarande att finnas fokus på relationer, vilket inte är något nytt för dig.

Veckans råd: Känn efter vad du känner.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Även om det finns bra vibrationer mellan dig och en person i samband med ditt jobb är det inte säkert att ni kommer att samarbeta på framtida projekt. Det bästa är att sätta stopp för det nu, medan stämningen är bra och du har uppnått ett bra resultat. Du kan inte se hur du ska gå vidare, så du bör avvakta.

Veckans råd: Bestäm nya uppgifter till nästa vecka

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Energin kommer långsamt tillbaka och du kan börja planera för de närmaste månaderna. Det kommer fortfarande att finnas några begränsningar i samhället som påverkar dig, men det är lättare att hitta en lösning nu, eftersom du har viss erfarenhet från våren och sommaren. Det kan hända saker på kärleksfronten.

Veckans råd: Kasta dig ut.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan känna dig inträngd i ett hörn. Men när du har funderat på saken kommer du att hitta ett sätt att stå emot det tryck som riktas mot dig. Du har en auktoritet som du bör använda under de nuvarande omständigheterna. Senare i veckan kommer du att märka ev en förändring i humör och energi. Då kan du se att saker har börjat röra sig i rätt riktning igen.

Veckans råd: Använd din auktoritet.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Känslorna är motstridiga nu. Du vill börja med nya uppgifter och hitta nya sätt för ditt arbete, men det finns en annan del av dig som hellre vill ha lugn och vara ostörd under en längre period. För att möta denna splittring bör du vänta till senare med att försöka driva igenom något, för det här är inte rätt tidpunkt.

Veckans råd: Vänta med att driva fram förändring.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du måste ha tid att tänka innan du börjar med nya uppgifter. Just nu har du några projekt på gång där din idealism och godhet kan rusa iväg med dig. Det är bättre att vänta tills du vet vad det är värt att spendera din tid på. Ekonomin spelar en större roll, vilket blir tydligt för dig i mitten av veckan.

Veckans råd: Utvärdera dina alternativ.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!