Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 41 här!

Väduren bör spara energi, medan tvillingarna måste vara öppen för förändring. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Det är en bra idé att spara på krafterna, för du kommer knappast att få genomslag för dina idéer – speciellt om det handlar om din arbetsplats. Du vill ha förändring, men det vill inte de andra. Men du är inte typen som ger upp så lätt, så du bör försöka igen när tiden är mer lämplig och när du har ett större inflytande.

Veckans råd: Spara energi.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Du känner en stor lust att göra något annat än vad du brukar göra. Gör det! Även om det bara handlar om små impulsiva saker, kommer det fortfarande att ge dig en känsla av självständighet. Och det är precis vad det handlar om. Du vill inte förbinda dig till mer – särskilt inte till ansvar. Samarbetet är i centrum mitt i veckan.

Veckans råd: Gör något annat än du brukar.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Även om du tror att du har gjort allt som behövs för att planera så bra som möjligt, kan du upptäcka att saker utvecklas helt annorlunda än du förväntat dig. Och kanske passar det dig bra trots allt. Det ger dig frihet att agera på ditt eget sätt och det kan också öppna nya dörrar, särskilt i samband med dagliga arbetsuppgifter.

Veckans råd: Var öppen för förändring.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Det är viktigt att hålla fast vid några mycket grundläggande principer. Du märker tydligt att det finns andra – samarbetspartners eller kärlekspartner – som försöker få dig att göra eller tänka något annat än vad du själv tycker är rätt. Du vill behålla harmonin i hemmet och förhållandet, och du är därför redo att göra stora ansträngningar för att hitta en lösning.

Veckans råd: Håll fast vid dina principer.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Vad du säger och hur du säger det blir uppmärksammat. Det är särskilt det senare som kan vara den stora grejen. Du kan komma undan med mycket om du kommunicerar det ordentligt. Det finns en risk att du kan göra ett snedsteg, och därför är det en bra idé om du tänker igenom dina uttalanden en gång till.

Veckans råd: Tänk innan du talar.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du är något spännande på spåret och i samband med det planerar du för en längre period där du kan fördjupa dig i det relevanta ämnet. Men samtidigt som du känner att du har koll på läget är det något som går fel och du måste ändra dina planer. Med tiden kommer du att upptäcka att det var rätt sak att göra.

Veckans råd: Gråt inte över spilld mjölk.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Du är upptagen med ditt utseende nu, och därför kan du komma på dig själv med att göra något ganska otraditionellt den här veckan. Möjligheterna är många, och du är inte intresserad av att andra ska följa med på dina “hemliga” projekt. Ditt förflutna upptar mycket av din tid för tillfället, och kanske motiverar det dig till att skriva dina memoarer.

Veckans råd: Tänk dig för innan du gör dina val.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det här är inte rätt tid att utöka dina aktiviteter. Du har mycket att göra, och det blir för mycket att ta sig an nya uppgifter – trots att du har stor kapacitet. Därför handlar det nu om att hitta ett sätt att använda dina styrkor, så att du inte överanstränger dig själv. Samarbetssituationer förvärras i mitten av veckan.

Veckans råd: Spara på krafterna.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Det finns några idéer eller drömmar som du har levt på ett tag som kan visa sig vara inte helt hundra den här veckan. Det finns förmodligen några vänner eller kollegor som försöker få dig att se mer realistiskt på dina planer. Du bryr dig inte, men kan inte sluta lyssna på deras mer eller mindre välmenande råd.

Veckans råd: Ta emot goda råd.

Nästa bild
skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Vissa ställer frågor om hur du hanterar saker. Det irriterar dig, för du tror att du gör allt rätt. Kanske är det dina barn som tror att du inte förstår dem, eller så kan det vara bekanta som plötsligt kommer med lite information som du inte vill höra. Saker kan ta nya vändningar, och du kan inte förhindra det.

Veckans råd: Du kan inte kontrollera allt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

En person nära dig har några utmaningar nu. Du kan inte göra annat än att finnas där för den personen och lyssna. Om du fokuserar på ditt arbete, är det möjligt att det kan finnas några överraskande öppningar för nya arbetsuppgifter eller områden. Det kan göra stor skillnad för dig nu.

Veckans råd: Var en god vän.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har några idéer som är mycket idealistiska och som tar fram det bästa i dig. Men det finns andra i din krets som inte håller helt med dig eller dina överväganden. Det kommer du att få höra den här veckan, och även om det sker på ett mycket diplomatiskt sätt så kommer du att ta illa upp. Du är övertygad om att du har både den kompetens och den behörighet som krävs nu.

Veckans råd: Försök att vara lite ödmjuk.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!