Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 42 här!

Kräftan måste stå för det hon har sagt, medan jungfrun ska gå djupare in på saker och ting. Läs om din vecka här!

horoskop-v6

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Vågorna kan gå högt nu, eftersom du kan ha svårt att kontrollera dig själv och inte är så tålmodig. Därför kan du stöta på utmaningar när det gäller samarbete – både privat men också i arbetsssammanhang. Om du väljer att gå in i nya relationer och samarbeten är det klokt att göra det i slutet av veckan när du har lugnat dig.

Veckans råd: Andas djupt och kontrollera dig själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Kärlek och vänskap har en tendens att gå ihop den här veckan. Därför bör du spara lite på din entusiasm tills du har fått reda på vilka känslor det egentligen handlar om. Vänta vid behov till nästa vecka för att kunna ta dig en funderare på om det relationen ska vara en affär eller bör utvecklas till ett förhållande på längre sikt.

Veckans råd: Njut av en bra relation.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du är mycket känslig just nu, och därför kommer ett möte i början av veckan att göra starkt intryck. Du har något att fundera på, och det kan du göra i lugn och ro nu. Du har nått en punkt där du kan se poängen med att ändra vissa rutiner. Men det tar tid att sätta sig in i nya vanor. Familjen är en del av en hälsosam livsstil och kommer att stödja dig om du behöver det.

Veckans råd: Fundera över hur du vill ha det.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Flera personer försöker påverka dig i olika riktningar, och det gäller både på jobbet och inom familjen. Alla former av samarbete känns krävande och därför lägger du energi på att göra alla glada, vilket troligen är en omöjlig uppgift nu. Håll dig till dina egna beslut, även om du möter mycket motstånd.

Veckans råd: Stå upp för det du har sagt.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Även om du försöker vara väldigt diplomatisk kommer du knappast att kunna dölja ditt missnöje. Detta kommer särskilt att gälla i början av veckan. Vem som har rätt kan tyckas vara kärnan i kontroversen. Diskussionen kan lätt spåra ut och ersättas av ilska och olämpligt beteende. Försök att inte irritera dina motståndare mer än absolut nödvändigt.

Veckans råd: Var diplomatisk.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har en bra dialog med exempelvis en av dina grannar som tar sig tid att lyssna på vad du funderar över. Det här är också en fantastisk vecka för att gå på djupet med några ämnen som intresserar dig. Det upptar dig så mycket att du kommer att avsätta mycket tid för det. Investering kan vara en nyckelfråga nu.

Veckans råd: Gå på djupet med saker och ting.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Du kanske har tagit några lediga dagar och har valt att dra dig tillbaka till en lugn plats för att göra något bra för kropp och psyke. Det här är en bra tid för det, och du kan ha stor nytta av att meditera, använda mindfulness eller följa en hälsoplan som är skräddarsydd för just dig. Du bör dock alltid ha ditt mål i sikte så att inte allt resulterar i ingenting.

Veckans råd: Prioritera fysisk och mental hälsa.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det är viktigt att du håller fokus nu, för om du är ouppmärksam kan du lätt gå fel. Du bör också spara på din energi eftersom du inte har så mycket överskott som du tror. Därför är det viktigt att säga ifrån i tid, så att du inte fastnar med många uppgifter du inte kan få gjorda. Fredag ​​är en fantastisk dag för meditativa sysslor.

Veckans råd: Håll fokus.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Att hitta lugn och ro i ögonblicket kan vara en utmaning. Det finns många som drar i dig från olika håll och kanter med krav och önskemål. Det är svårt att manövrera i detta, men du kan inte undvika att ta rollen som problemlösare. Dina goda avsikter hjälper dig långt och du kan gå långt om du har en ideologisk syn på lösningarna.

Veckans råd: Se huvuddragen.

Nästa bild
skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här veckan kommer du att möta utmaningar inom arbetsområdet och därför blir det naturligt om du går in i “kampen” och försöker ta ställning och lösa de problem som kan uppstå. Det finns förmodligen några välkända ämnen som måste behandlas och som handlar om att placera ansvar. Nya jobbuppdrag anas i horisonten.

Veckans råd: Möt utmaningar med rak rygg.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

En förfrågan från en person från en annan samhällsgrupp än den du vanligtvis känner till kommer att kontakta dig under veckan. Det är svårt att nå en överenskommelse och du har svårt att dölja att du hellre skulle vilja vara i fred. Men du kan inte “gömma dig” och måste svara på förfrågan på ett sätt som gör att du kan återvända till det senare.

Veckans råd: Rusa inte iväg.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Möjligheterna till en dröm som går i uppfyllelse är närvarande denna vecka. Kanske är det något du har sett fram emot, men inte trodde var möjligt. Ta därför chansen nu, medan den troligen är där. Ekonomiska frågor kan göra dig upprörd, och därför kan du förlora lite av din nyfunna lycka. Du kommer att få möjlighet igen senare.

Veckans råd: Utnyttja de möjligheter som finns.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!