Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 43 här!

Vattumannen borde ta emot goda råd, medan kräftan borde se framåt. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Du kan känna dig hämmad av begränsningar under veckans första dagar, vilket gör dig ganska irriterad. Du hamnar lätt i diskussioner och kommer i konflikt med människor som kan ha att göra med ditt arbete. Överordnade står på sig, och därför blir det bara slöseri med energi att försöka strida mot de nuvarande reglerna.

Veckans råd: Spara energi och flytta fokus – om du kan.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Du har några möjligheter den här veckan som du bör utnyttja. Du har tur, och du kan få några unika aha-upplevelser. Att vara på en lugn plats, som en kurort, kan göra underverk för kropp och själ. Om detta inte är ett alternativ kan du göra ditt eget botemedel, eftersom du har full kontroll över vad som är hälsosamt.

Veckans råd: Ta dig till en lugn plats.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Precis som du känner att du har något spännande på gång i förhållande till ett jobb eller ett hälsoprojekt, kommer yttre omständigheter att leda dig i helt andra riktningar än du hade tänkt dig. Det är bäst att följa förändringarna och se vilken typ av möjligheter det kan ge dig. Om det är samarbete som står i centrum bör du spara energi.

Veckans råd: Håll en låg profil.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Pressen, som du kanske har varit under den senaste tiden, lättar. Och de utmaningar som du kanske har mött i samband med samarbeten kan du lägga bakom dig för den här gången. För dig handlar det fortfarande om att hålla en balans i förhållande till andra människor – även i privatlivet. En markant förändring i slutet av veckan ger dig mer energi.

Veckans råd: Se framåt.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är viktigt att slutföra olika uppgifter till torsdag. Därefter flyttar du din uppmärksamhet till familjen och dess välbefinnande. Tidigare har något hänt som har fört dina känslor för något, som du kanske för länge sedan trodde var över, upp till ytan. En person i familjen behöver hjälp. Du tvivlar på om du ska möta personen eller inte.

Veckans råd: Slutför uppgifterna i början av veckan.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du är övertygad om att du är på rätt väg med de uppgifter eller utredningar du gör. Men något går fel och det får dig att tänka om. Du kanske måste börja om från början på ditt projekt, något du inte är nöjd med. Men å andra sidan ger det dig nya möjligheter, som kommer att visa sig vara givande när du har fått ny styrka.

Veckans råd: Låt inte motgången stoppa dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Saker och ting faller ut till din fördel den här veckan och det ger dig sinnesfrid, något du behöver efter de senaste dagarna av tvivel och osäkerhet. Hjälp och stöd från familjen gör dig lycklig – speciellt för att äldre familjemedlemmar stöder dig. Det ger dig en bra känsla och du kan vila säkert så att du kan komma tillbaka igen.

Veckans råd: Få tillräckligt med sömn.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Saker och ting går inte riktigt som du vill, men du får helt enkelt anpassa dig, för du kan inte komma runt de nuvarande reglerna. Det är inte för att du gör något förbjudet, men just under den här coronatiden är du föremål för begränsningar som gör att du känner dig ofri och fången. Det goda rådet är: Spara på krutet.

Veckans råd: Håll dig till vardagliga rutiner.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Olika influenser gör dig påminda, särskilt i början av veckan. Å ena sidan är stjärnorna gynnsamma i samband med att du genomför fruktbara affärer. Å andra sidan finns det också mycket som står i vägen. Om du lyckas komma igenom detta är chanserna goda att du även fortsättningsvis kommer att lyckas med mycket.

Veckans tips: Håll tungan rätt i munnen.

Nästa bild
skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Relationer som har att göra med andra länder kan komma att stå i centrum. Kanske får du bra kontakt utomlands, vilket kan ge dig viktig information. Det kan också handla om att få en förståelse för vissa andliga förbindelser genom en rådgivare, så att du plötsligt blir fångad av något som är vettigt för dig. Lugnet kommer i slutet av veckan.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det är nu möjligt att få förståelse för vissa psykologiska samband. Det är viktigt att du pratar med någon som vet hur man säger rätt saker; på så sätt kan du lättare acceptera vissa saker. Därför är du just nu bäst i en lugn miljö där du kan koncentrera dig på kontakten med den andra personen som har båda fötterna på jorden.

Veckans råd: Ta emot goda råd.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Någon uppvaktar dig, och du kan vara osäker på om det är mer än kärleksfulla känslor du står inför. På många sätt kommer det att vara naturligt att inleda ett förhållande, men det kan vara klokt att avvakta och ta reda på om det i själva verket handlar mer om en vänskap. Ekonomiska utmaningar kan leda till oroligheter.

Veckans råd: Tänk inte bara med hjärtat.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!