Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 44 här!

Väduren bör hålla koll på sin ekonomi, medan jungfrun inte ska förhasta sig. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Du måste acceptera att saker och ting antingen står helt stilla eller går mycket långsamt. Och du kan inte göra någonting själv för att påskynda processen. Det är en ovan situation, men i gengäld kan du – om du vill – få ut något konstruktivt och dra nytta av detta stillastående. Du kan bland annat lägga fram en strategi för framtiden.

Veckans råd: Håll koll på din ekonomi.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Du märker ett tydligt skifte i mitten av veckan. Dina axlar sjunker och du känner att du är hemma, antingen var du fysiskt är eller i de saker du gör. Den kommande tiden handlar bland annat om att hitta en bra variation i de dagliga rutinerna, något som också handlar om samarbete i vardagen.

Veckans råd: Markera ditt territorium.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Gamla utmaningar dyker upp igen i mitten av veckan, och i det sammanhanget kan du inte vara så direkt i din kommunikation. Det är klokt att hitta den diplomatiska tonen. Det nära samarbete du hade förra veckan måste du nu släppa taget om, och snarare koncentrera dig på dina egna uppgifter. Du känner dig fri och mår bäst i en lugn miljö.

Veckans råd: Var diplomatisk.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

De upplevelser du har nu är inte lämpliga att delas med andra. Du har inga problem med det, även om du vill initiera andra till det. Vännerna du omger dig med just nu kommer att överraska dig, men om det är på ett positivt sätt kommer tiden att utvisa. Kanske vill du pausa en vänskap tills du får reda på om det finns dolda motiv bakom relationen.

Veckans råd: Håll några saker för dig själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är långt ifrån säkert att saker kommer att gå som förväntat. I vilket fall som helst är det klokt att ha en plan B redo. Förhållandena på arbetsplatsen kan plötsligt ändra karaktär och därför är det viktigt att du kan vara lite före och redo att ändra riktning om det behövs. Det kan också handla om att få helt nya och unika arbetsuppgifter.

Veckans råd: Gör en plan B.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Just nu känner du att ditt liv är ett steg framåt och två steg tillbaka. Du måste ha tålamod. Uppgifter som inte löstes tidigare kommer nu att dyka upp igen och du behöver ta hand om dem. Du kanske känner att du ska leva upp till vissa förväntningar och kan därför känna dig lite pressad. Det får dig att leta efter andra “betesmarker”, eftersom du plötsligt ser möjligheter.

Veckans råd: Förhasta dig inte.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Du har bråttom att slutföra vissa uppgifter i början av veckan. Efter det kan du koppla av. Du känner dig mest bekväm i din egen miljö. För dig handlar den kommande tiden om att hitta en balans i livet, där du inte behöver göra för många kompromisser. Ekonomiska frågor kommer att stå i centrum i slutet av veckan.

Veckans råd: Hitta en balans i livet.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Efter vad som har hänt tidigare är du i störst behov av att återhämta dig. Det kan finnas anledning till detta efter de senaste tidens många utmaningar. Kanske har du överansträngt dig själv och behöver sakta ner. Samarbetenn kommer att stå i centrum i slutet av veckan, eftersom det kan finnas frågor om vem som ska göra vad.

Veckans råd: Ät bra och få tillräckligt med sömn.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Det här är inte rätt tid för nya projekt. Det är bättre att slutföra de uppgifter som pågått sedan i våras. Dessutom har du behov av att ta ett steg tillbaka, eftersom du kan känna dig lite utmattad och att du behöver mer energi. Därför kan det vara en bra idé att få in lite mer hälsosamt i vardagen. Det kan vara relaterat till kost eller motion.

Veckans råd: Prioritera hälsan.

Nästa bild
skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kanske borde vänta till nästa vecka med att säga vad du tycker. Just nu verkar det som att all kommunikation är förknippad med utmaningar, och du tror inte ens att du kan säga vad du vill på rätt sätt. Det går trögt med arbetsuppgifterna just nu, så du måste ha tålamod och vänta på bättre tider. Efter helgen blir allt lättare.

Veckans råd: Vänta med att säga vad du tycker.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det handlar om att fördela ansvar den här veckan, och det kan vara svårare än du först trodde. Därför måste du anstränga dig mycket för att formulera vad du tycker är rätt och rimligt. Det tas inte emot positivt och du känner ett starkt missnöje från någon på jobbet. Prioritera istället att ha en fantastisk helg med mycket kul.

Veckans råd: Vänd blicken mot ditt hem.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det pågår förändringar – och kanske också uppror – i dina professionella kretsar. Det här är inget nytt, men du kommer att märka att du snart måste säga vad du tycker. Du är inte särskilt nöjd med det, delvis för att du kanske inte har en stark åsikt. Kanske är det värt att spendera tid på att undersöka lite, så du är beredd när du väl kontaktas.

Veckans råd: Gör grundliga efterforskningar.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!