Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 45 här!

Tjuren kan njuta av att det går bra, medan tvillingarna bör få saker gjorda. Läs om din vecka!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Du tänker mycket just nu, och därför agerar du inte så snabbt som du brukar göra. Och det är bara bra, för det ger dig tid att tänka igenom saker innan du bestämmer något. Och det är precis vändpunkten nu. Alla former av samarbete är i fokus och du och din partner hittar en lösning för den närmaste framtiden.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Du vet att utmaningar väntar dig, men de ligger längre fram i tiden, så det är bra om du kan njuta av saker just nu medan det går bra. Du får också möjlighet att göra upp en plan i samband med att lösa de saker som du inte kan komma runt. Gamla problem återkommer och du försöker lösa dem igen.

Veckans råd: Njut av att det går bra.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Äntligen känner du att saker börjar röra sig i rätt riktning. Du har länge upplevt ett stillastående där du inte har kommit vidare. Men nu händer saker. Du måste dock ta bort en “sten i skon” innan du verkligen kan gå vidare. Och om du anstränger dig kommer du att kunna njuta av helgen till fullo och känna stor lättnad.

Veckans råd: Få saker gjorda.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Det är de djupa känslorna som styr dina val och handlingar just nu, och det kan ibland vara svårt att navigera i det tillståndet. Det vore bäst om du skakar av dig saker och undviker att gå in i en negativ spiral. Använd den här veckan för att verkligen gå in i känslorna, och hitta sedan kraften och energin så att din kreativa sida kan få ta över.

Veckans råd: Skaka av dig negativa saker.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Du vill antagligen sopa saker under mattan. Men det är mer konstruktivt att stå upp och berätta hur din situation egentligen är. Det kan till exempel handla om din ekonomi som för närvarande är under press och där du försöker få hjälp från andra. Men det finns inte mycket hjälp att få, och därför måste du dra in på saker och dra åt svångremmen.

Veckans råd: Berätta hur du mår.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det är bland annat din ekonomiska situation som påverkar dig. Men det är som om att det plötsligt, under de första dagarna i veckan, börjar synas vissa möjligheter som du inte tidigare har upptäckt eller betraktat som en möjlighet. Det finns dock några saker du behöver göra för att nå dina mål.

Veckans råd: Ta bort hinder.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Du har kontroll över saker och ting och har en bra mental balans under denna tid. Men det finns något som ligger och gror i familjen eller på bostadsfronten. Det kan handla om att göra några kompromisser. För innan veckan är över måste det klargöras vem som är ansvarig för vad. När det väl har klargjorts verkar allt lättare. Då kan du njuta av veckan.

Veckans råd: Fördela ansvar.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det finns flera saker som du för närvarande överväger, saker som på många sätt kan förkunna nya tider eller kapitel i livet. Men innan du gör några val skulle det vara klokt att ha en tydlig åsikt. Det kräver att du gör goda förberedelser och ser till att inga överraskningar som strider mot dina planer dyker upp.

Veckans råd: Håll din otålighet i schack.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Du håller på att nå en punkt där ett val måste göras. Men du har fortfarande tid den här veckan att tänka efter en extra gång. Flera gånger i år har du varit nära att fatta ett beslut och sedan ångrat dig i sista sekund. Kanske är det inte något du själv bestämmer, och därför är det klokt att följa de förändringar som kommer.

Veckans råd: Tänk efter en extra gång.

Nästa bild
skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det är inte så lätt att förhandla med dig. Du står på dig, det är det ingen som helst tvekan om. Men det finns fortfarande en person som försöker övertyga dig om något annat. Om det lyckas är upp till dig. Du har uppgifter att slutföra och har mycket att tänka på, men du blir irriterad över att du framställs som någon som är emot utveckling.

Veckans råd: Släpp lite på kraven.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har tillräckligt att göra – speciellt på familje- och bostadsfronten. Plötsliga förändringar kan orsaka oroligheter, men lyckligtvis har saker och ting börjat gå i rätt riktning. Planerna för det kommande året håller på att ta form, men i det sammanhanget är det viktigt att du vet vilka områden du ansvarar för. Utbildning kan återigen stå i fokus.

Veckans råd: Definiera dina ansvarsområden.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du kan känna dig lite pressad just nu. Kanske handlar det om att du på allvar bestämmer vilken politisk sida du ska välja. Det kan ha en avgörande effekt på hur framtiden kommer att utvecklas. Utmaningar som var aktuella i april och juni dyker upp igen. Och om du ännu inte har behandlat dem får du chansen nu.

Veckans råd: Ta tag i utmaningarna.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!