Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Stort kärlekshoroskop 2018: Jungfrun – här är stjärntecknen du passar ihop med!

Är du nyfiken på hur ditt kärleksliv kommer se ut under 2018? Vill du veta vilka stjärntecken som passar med Jungfrun och vem du kanske bör undvika? I detta stora kärleksastro kan du se vad stjärnorna spår om just ditt 2018.

Foto: Unsplash/Priscilla du Preez

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Du är pålitlig och noggrann, lugn och balanserad. Allt flyter på effektivt med dig vid spakarna.

Vem passar du ihop med?

Lika som bär

Två Jungfrur som är blyga av naturen, vem ska då ta initiativet? Ni förstår varandra bra och kan kommunicera om det och på så sätt övervinna de här svårigheterna. Båda är perfektionister och ni nöjer er inte med något halvdant, så det finns en vilja att kämpa för att göra allting bra. Ni hyser också en stor respekt för varandra.

Bra val

Oxen: Ni är båda mer tillbakalutade och föredrar ett tryggt hemmaliv. Ditt sinne för detaljer funkar bra med Oxens säkerhetstänk. Oxen sätter inte heller någon press på dig känslomässigt, vilket kan medföra svårigheter i andra förhållande och få dig att backa.

Kräftan: Det ni startar upp tillsammans har stor potential att hålla en hel livstid. Kräftan hjälper dig att bygga upp din tillit. Ni har relativt lätt för att kommunicera med varandra och du får möjlighet att säga det du behöver få sagt. Det tar tid för det här förhållandet att utvecklas men när det väl har gjort det så är det stabilt.

Stenbocken: Jobbet är viktigt för er båda och det behöver inte komma i kläm i ett förhållande med Stenbocken – tvärtom har du hittat någon som stöttar dig att utveckla dig själv inom ditt yrkesliv. Ni delar samma syn på ert sociala liv, det vill säga färre men bättre bekantskaper. Ni har det bra kärleksmässigt och vill ha ungefär samma saker av varandra.

Din motsatspartner eller själsfrände

Fiskarna: Fiskarnas livliga fantasi ger ditt liv en helt ny dimension och saker händer som du aldrig trott vore möjliga. Ni attraheras av varandra och din blyghet innebär inget hinder, tillsammans med Fiskarna kan du verkligen släppa loss. Det som kan stå i vägen är att din perfektionism inte riktigt går hem och att Fiskarna ibland inte känns tillräckligt verklighetsförankrad.

Hur blir kärleken år 2018?

Du är aningen skeptiskt när det gäller ett specifikt förhållande men det har alla chanser i världen att utvecklas till något djupare. Det här är en person som uppskattar dig för den du är även när du har en dålig dag. Låt inte skillnader i till exempel bakgrund och ålder stå i vägen, det är bara ett hinder om du gör det till det.

Du både attraheras och attraherar andra vilket är perfekt för att gå ut och dejta. Mot slutet av året vill du däremot hellre ta det lugnt och spendera tid hemma. Chanserna är goda att du då redan fått napp om du inte hade någon på kroken från början.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!