Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Stort kärlekshoroskop 2018: Lejonet – här är stjärntecknen du passar ihop med!

Är du nyfiken på hur ditt kärleksliv kommer se ut under 2018? Vill du veta vilka stjärntecken som passar med Lejonet och vem du kanske bör undvika? I detta stora kärleksastro kan du se vad stjärnorna spår om just ditt 2018.

Foto: Unsplash/ Amanda Sixsmith

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Du är en stolt ledare som har en charmig och varm personlighet. Din plats är i rampljuset och du njuter av beröm och uppskattning.

Vem passar du ihop med?

Lika som bär

Sexuellt är förhållandet med ett annat Lejon full pott, passionen och värmen stiger i taket. Ni kan ha ett bra sexliv även om ni inte är intimt sammansvetsade. Ett längre förhållande har sina utmaningar då det lätt kan bli en tävling om vem som ska leda.

Bra val

Väduren: Du har mött den som kan få dig att underkasta dig och bara njuta, något som sällan händer. Dina mjuka och fina sidor kommer fram med Väduren som partner. Kärleken växer och ni tar fram det bästa ur varandra.

Tvillingarna: Ni har båda aptit på livet och tar entusiastiskt för er av vad det har att erbjuda. Du tänker mer med hjärtat och ditt varma sätt tas emot positivt av Tvillingarna som i sin tur påverkar dig med sitt glada och lättsamma synsätt. Ni lyckas ha det kul vilken situation ni än befinner er i.

Skytten: Din törst för frihet och äventyr är nästan lika stor som Skyttens, livet i sig är målet för er båda. Du känner dig väldigt inspirerad av Skyttens sätt att vara. Ni är också kompatibla i sovrummet, sexuallivet är som ett klister som fäster er vid varandra.

Din motsatspartner eller själsfrände

Vattumannen: Ni är ett par som är starkt sammansvetsade och har stora drömmar. Du tänker mer på vad livet har att erbjuda dig än Vattumannen som har storslagna, idealistiska mål. Kan ni mötas på mitten så har förhållandet goda chanser att bli något väldigt speciellt.

Hur blir kärleken år 2018?

Du känner dig ganska ointresserad av kärlek och romantik under början av året men sakta men säkert vänder det. Det enda som krävs för att du ska ha en riktigt underbar sommar är att du är öppen för förslag som du kanske vanligtvis skulle vara skeptisk till.

Ditt kontrollbehov balanserar sig mot slutet av året, du har vuxit som person och har lättare för att vara tillmötesgående i dina förhållanden. För att komma närmare den du håller kär behöver du vara generös och ärlig, då faller allt på plats och passionen infinner sig utan att du behöver anstränga dig.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!