Horoskop

Stort kärlekshoroskop 2018: Oxen – här är stjärntecknen du passar ihop med!

Är du nyfiken på hur ditt kärleksliv kommer se ut under 2018? Vill du veta vilka stjärntecken som passar med Oxen och vem du kanske bör undvika? I detta stora kärleksastro kan du se vad stjärnorna spår om just ditt 2018.

Foto: Unsplash/Brooke Cagle

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Du är den uthålligaste av dem alla, stark och samtidigt sensuell. Du älskar att ha det bra materiellt såväl som trygghetsmässigt och kavlar gärna upp ärmarna och jobbar hårt för att uppnå dina mål.

Vem passar du ihop med?

Lika som bär

Att para ihop dig med en annan Oxe kan vara både en välsignelse och en förbannelse. Ni är lika måna om att uppnå framgång och ekonomisk trygghet. Även om ni är stabila tillsammans så tenderar förhållandet att bli lite ointressant efter ett tag. Håll på er individualitet och på era separata intressen så kan det funka bra.

Bra val

Kräftan: En tillvaro tillsammans med Kräftan är riktigt harmonisk och trygg då denne delar din förkärlek för en trygg och stabil tillvaro. Båda är även intresserade av ett långsiktigt förhållande så chanserna är goda att det kommer att hålla. Dessutom är inte Kräftan så överdrivet fixerad vid sex som andra tecken kan vara.

Stenbocken: Ni slappnar av i varandras sällskap och har samma jordnära och odramatiska sätt att se på samlivet vilket gör att ni slipper skapa en fasad inför varandra. Det är ett förhållande byggt för att hålla.

Fiskarna: Precis som du älskar Fiskarna konst, skönhet och musik. Ni kan bygga ett underbart harmoniskt förhållande tillsammans. Ni är också olika på så vis att Fiskarna har en drömmande natur medan du är realistisk och har fötterna på jorden. Ni hjälper varandra att balansera ut dessa skillnader.

Din motsatspartner eller själsfrände

Skorpionen: Din motsatspartner är Skorpionen, det här är en person som kan ge dig ditt liv den passion och händelserikedom som saknas. När ni älskar då älskar ni verkligen. Detsamma gäller gräl, då ni får ut ångan ordentligt och båda är bra på att argumentera, på gott och ont. Fungerar det så får ni ut väldigt mycket av relationen, troligen mer än du skulle få med något annat tecken.

Hur blir kärleken år 2018?

Du behöver en paus där du rannsakar dig själv om du avslutar ett förhållande. Hoppa inte in i nästa direkt utan att ha varit själv en period och funderat över dina preferenser. Lär från tidigare misstag. Mot slutet av året blir det lättare för dig att hitta någon du verkligen är kompatibel med. Sommarens flirt kan faktiskt komma att hålla. Det du kan göra är att försöka hålla kontakten och se vart det leder. Var öppen med vem du är från början så blir det inga missförstånd.

Mot nästa årsskifte så kommer det som stod i vägen för ett lyckligt kärleksliv att vara som bortblåst. Det blir goda chanser till romantik och intimitet. Du kanske kommer på att ett förhållande inte är rätt för dig just nu och att du hellre vill hålla en låg profil.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!