Man

Hitta gnistan – 4 sätt att bli kära i varandra igen

Efter en lång och härlig sommar är vardagen tillbaka igen och semestern känns väldigt långt borta. Om du känner att passionen lyser med sin frånvaro och att du och din partner har mer av en vänskapsrelation kan det vara läge att se över framtiden. Här är 4 sätt att bli kära i varandra igen.

Foto: Unsplash

Självklart går det att jobba upp en relation. Nedan hittar du fyra knep som kan hjälpa er att hitta tillbaka till varandra igen!

Ge varandra komplimanger

En vanlig anledning till att man tappar gnistan i en kärleksrelation är att man tar varandra för givet. Att leva med någon sju dagar i veckan kan göra att man inte alltid ser varandra. Men va lika trevlig som du är mot dina vänner med din partner. Om ni har en kärleksfull ton gentemot varandra i vardagen blir det en positiv cirkel. Säg till din partner vad du älskar med hen.

Ha fysisk kontakt med varandra

Det handlar inte bara om sex. Det är minst lika viktigt att gå och lägga sig samtidigt och sova nära varandra. Självklart trivs inte alla med att “sova sked” men försök att ha någon form av beröring under natten. Studier har visat att de par som sover nära varandra också är de som är mest nöjda i sin relationer.

Unna er en semester ihop

Stanna upp när du känner av att det är dåligt och prioritera. Försök att komma loss på en dej tillsammans eller i bästa fall – åk på semester ihop. Då får ni tid till att bara se varandra och diskutera gemensamma drömmar.

Glöm inte bort dina egna intressen

Vilka var ni innan ni träffades? Gör sådant du tycker om och som får dig utvecklas. Om du själv känner dig tillfredsställd och motiverad kommer det med stor sannolikhet att spilla över på er relation.

Läs även:

10 tecken på att du och din partner inte är rätta för varandra.

Studie visar: Snygga personer har sämre (och kortare relationer).

Lyckoforskare: 10 saker som kommer att göra dig lyckligare.

Här är anledningen till att du tappar bort dig själv i ett förhållande – och så ändrar du på det.

11 tecken på att du är i ett hälsosamt förhållande.

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!