instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Ida Wargs pepparkaks-scones (glutenfria)

Av: Metro Mode

Vem älskar inte nybakta scones med en kopp te? Här kommer Ida Wargs recept på glutenfria pepparkaks scones som är så goda och det bästa av allt är att det inte tar mer än 15 min totalt att göra!

Foto: Ida Warg/Metro Mode

Ingredienser:

4 dl rismjöl

3 dl bovetemjöl

3 dl havregryn

0,75- 1 dl kokosolja

3,5 tsk bakpulver

1 matsked papparkakskrydda

1 nypa salt

3-4 dl mandelmjölk

Gör så här:

Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Mosa sedan ner kokosoljan med händerna och blanda sedan ner mjölken till en smet. Klicka ut i önskade stora scones på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 10 min på 250 grader. Jag serverade mina med jordnötssmör och hallonsylt. MUMS!

Läs också:

Recept: Ida Wargs pumpasoppa (vegansk).

Recept: Pumpasopppa med linser.

Matinspiration – Ida Warg tipsar om 5 veganska luncher och middagar.

Ida Wargs galet goda äpplemuffins (glutenfria).

Så bakar du Ida Wargs glutenfria bananbröd!

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår