Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Metro Modes bloggare Cassandra Klatzkow: Här är tipsen för dig som får skavsår mellan låren!

“Sommar + lår = skavsår” – så skriver Metro Modes bloggare Cassandra Klatzkow i ett blogginlägg. Här listar vi hennes bästa tips för att klara en dag utan skador!

Foto: Instagram/ @cassklatzkow

Sommar betyder bara ben och kan för många också innebära skavsår mellan låren. “Kjol och bara ben är ju lajffff men för oss som har gosiga lår som nuddar varandra behövs det hjälpmedel för att klara av en dag utan skador”, skriver Cassandra Klatzkow på sin blogg. Vi kan gissa på att det är många som känner igen sig – tipsen har nämligen blivit väldigt uppskattade bland läsarna! “Älskar inlägget” och “Superbra tips” är bara några av kommentarerna som hon har fått.

Här är två av Cassandras räddare i nöden för att undvika skavsår mellan låren:

Kroppstalk
“Talk eller babypuder är en stor favorit hos många. Jag har testat och det funkar absolut men precis som med olja kan man behöva fylla på under dagen. Jag skulle säga att detta och olja funkar minst lika bra, bara smaksak om man vill känna sig torr eller oljig/insmord.”

Bodyglide
“Det här är en produkt som är som ett deostick som används av löpare och idrottare men funkar precis lika bra för oss som bara vill vara cute i en kjol en varm sommardag. Den appliceras på låren och skapar som en skyddande hinna som förhindrar köttsåren.”

Vill du ha fler tips? In och läs hela inlägget här och hitta de rätta produkterna!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!