instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
halsa

Recept: Nyttiga våfflor med mandelmjöl till mellanmål, brunch och efterrätt

Av: Metro Mode

Våfflor funkar finfint året om – till våffeldagen i mars och alla andra dagar! Här är ett supergott och näringsrikt recept.

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

Foto: Unsplash

Mättande mandelmjöl, ägg och kokosfett – de här våfflorna passar lika bra till mellanmål som till efterrätt eller söndagsbrunch. Toppa med bär, färsk frukt och allt annat gott du gillar.

Nyttiga mandelvåfflor

3 stycken

Ingredienser

1 dl mandelmjöl

2 tsk fiberhusk

1 tsk bakpulver

1/2 tsk salt

1 dl vatten

30 gram smält kokosfett

2 stora ägg

Gör så här

Blanda mandelmjöl, fiberhusk, bakpulver och salt. Vispa ihop ägg, vatten och kokosfett och blanda med de torra ingredienserna. Låt stå cirka 15 minuter och grädda sedan i våffeljärnet.

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår