Nöje

Ida Wargs pepparkaks-scones (glutenfria)

Vem älskar inte nybakta scones med en kopp te? Här kommer Ida Wargs recept på glutenfria pepparkaks scones som är så goda och det bästa av allt är att det inte tar mer än 15 min totalt att göra!

Foto: Ida Warg/Metro Mode

Ingredienser:
4 dl rismjöl
3 dl bovetemjöl
3 dl havregryn
0,75- 1 dl kokosolja
3,5 tsk bakpulver
1 matsked papparkakskrydda
1 nypa salt
3-4 dl mandelmjölk

Gör så här:

Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Mosa sedan ner kokosoljan med händerna och blanda sedan ner mjölken till en smet. Klicka ut i önskade stora scones på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 10 min på 250 grader. Jag serverade mina med jordnötssmör och hallonsylt. MUMS!

Läs också:

Recept: Ida Wargs pumpasoppa (vegansk).

Recept: Pumpasopppa med linser.

Matinspiration – Ida Warg tipsar om 5 veganska luncher och middagar.

Ida Wargs galet goda äpplemuffins (glutenfria).

Så bakar du Ida Wargs glutenfria bananbröd!

Foto: Ida Warg/Metro Mode

Nästa bild

Foto: Ida Warg/Metro Mode

Nästa bild

Foto: Ida Warg/Metro Mode

Nästa bild

Foto: Ida Warg/Metro Mode

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!