Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Torrschampo 2022 – vi listar 15 favoriter

Torrschampo for president! I alla fall varje stressig morgon då det bara måste gå undan och flottigt hår inte är ett alternativ! Den fantastiska räddaren i nöden hjälper inte bara mot fett hår utan kan även ge stadga och volym. På ett spray ska du helt enkelt bli fräschare än vad du känner dig!

Foto: Instagram @niniej

Nedan hittar du årets bästa torrschampon i alla kategorier.

Läs också:

Unna ditt hår en djupverkande detox – så här gör du steg för steg!

4 steg till tjockare hår – så fixar du drömsvallet.

Style & Finish Dry Schampo - Maria Nila KÖP

Style & Finish Dry Schampo - Maria Nila

”Ett superbra torrschampo som är paraben- och sulfatfritt samt luktar otroligt gott. Nästan som päronglass. Passar även för dig som har mörkt hår eftersom produkten inte lämnar några vita fläckar. Gör håret fräscht samt ger det stadga och volym. Dock så blir håret rätt strävt, men letar du efter ett torrschampo som ger håret volym så ska du satsa på detta.”

Pris: 249 kronor.

Finns även hos Åhléns här!

KÖP

Nästa bild
Styling Dry Shampoo - Björn Axén KÖP

Styling Dry Shampoo - Björn Axén

“Ett torrschampo som ska ger en bra matt effekt och stadga.  Luktar dessutom gott! Tycker att den fyller sin funktion som torrschampo men faller lite på volym-delen som den utlovar. I alla fall inte den effekt man är ute efter. Håller nästan helt vad den lovar men kommer inte hela vägen upp.”

Pris: 119 kronor.

(Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
Good To Go Light Apple & Cedarwood - Dry Shampoo - Löwengrip KÖP

Good To Go Light Apple & Cedarwood - Dry Shampoo - Löwengrip

Mycket volymgivande torrschampo som ger stadga och struktur vid styling. Tar bort överskottsfett och ger en fräsch känsla mellan schamponeringar. Passar alla hårfärger.

Pris: 159 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dryclean Volumizing & Refreshing - Lernberger Stafsing KÖP

Dryclean Volumizing & Refreshing - Lernberger Stafsing

”Ett torrschampo spray som bygger otrolig volym, textur och hållbar stadga. Mattar ner fet hårbotten och fräschar upp håret mellan shamponeringar.”

Pris: 167 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dark Volume Powder - Sachajuan KÖP

Dark Volume Powder - Sachajuan

En verklig favorit!

”Kan man bli kär i ett torrschampo? I så fall är det nog det som just hänt oss. Det här torrschampot ger en fräsch look på ett kick, doftar fräscht och får mitt tunna skandinaviska hår att anta oanade höjder. Som en schamponering och salongsföning i en flaska! Rekommenderas starkt.”

Pris: 250 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
DEATH VALLEY Dry Shampoo - R+Co KÖP

DEATH VALLEY Dry Shampoo - R+Co

”Lätt torrschampo som ger bra volym utan att göra håret strävt eller att lämna synliga rester. Schampot klarade till och med att fräscha upp ett genomsvettigt nytränat hår. Stort plus för att R+Co inte djurtestar sina produkter!”

Pris: 339 kronor.

KÖP

Nästa bild
Torrschampo - Living Proof KÖP

Torrschampo - Living Proof

Torrschampo som verkligen rengör håret. Eliminerar lukt och absorberar olja & svett upp till 5x sin egen vikt. Håret känns, doftar och ser rent ut mellan schamponeringarna. För alla hår & färger, lämnar inga rester.

Pris: 289 kronor.

KÖP

Nästa bild
Fresh Affair Fresh Affair dry shampoo - Kérastase KÖP

Fresh Affair Fresh Affair dry shampoo - Kérastase

Detta torrschampo, vars fina pulverformula innehåller E-vitamin* och risstärkelse, absorberar överflödig olja för att fräscha upp rötterna och håret. Den passar alla hårtyper och lämnar håret med en lätt, ren känsla.

Pris: 261 kronor.

KÖP

Nästa bild
The Texture Dry Shampoo Foam - Budgie KÖP

The Texture Dry Shampoo Foam - Budgie

Ett unikt 2-i-1 torrshampoo i mousse som färschar upp håret och ger textur och volym. Denna mousse suger upp smuts och olja samt lämnar inga vita spår efter sig. Ta en lagom stor klick i handen och arbeta in produkten tills den lösts upp och torkat. Doft av Truly Peach. För vardaglig användning och för alla hårtyper.

Pris: 129 kronor.

KÖP

Nästa bild
Torrschampo - Batiste KÖP

Torrschampo - Batiste

Perfekta sättet för att omedelbart rengöra och fräscha upp håret mellan tvättarna. Lätt att applicera och ger håret ett ‘nytvättat’ utseende. Original har en klassisk fräsch doft.

Pris: 59 kronor.

KÖP

Nästa bild
Refreshing Dry Shampoo - IDUN Minerals KÖP

Refreshing Dry Shampoo - IDUN Minerals

Parfymfritt torrschampo för alla hårtyper, även de med känslig hårbotten. Det ger också volym och stadga, vilket gör att håret blir lättare att styla mellan tvättar. Torrschampot är därför perfekt för de som tränar ofta, har något fet hårbotten eller känner att håret tappar volym när det inte är nytvättat.

Pris: 109 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dryclean Brown Volumizing & Refreshing - Lernberger Stafsing KÖP

Dryclean Brown Volumizing & Refreshing - Lernberger Stafsing

Torrshampo spray som bygger otrolig volym, textur och hållbar stadga. Mattar ner fet hårbotten och fräschar upp håret mellan shamponeringar. Perfekt för de delar av håret som behöver extra volym eller en snabb uppfräschning. Passar självklart både korta och långa hår.

Pris: 159 kronor.

KÖP

Nästa bild
Gold Lust Dry Shampoo - Oribe KÖP

Gold Lust Dry Shampoo - Oribe

Få en snabb känsla av rent hår. Få föningen att hålla längre och förhindra skador med vårt förnyande torrschampo.

Absorberar produktrester, fett och orenheter med ett genomskinligt pulver, som samtidigt lugnar hårbotten och återställer hårets styrka och mjukhet.

Pris: 255 kronor.

KÖP

Nästa bild
Sodium PCA Volume Dry Shampoo - Continu KÖP

Sodium PCA Volume Dry Shampoo - Continu

Volymgivande torrschampo berikat med sodium PCA som ger omedelbar återfuktning till håret med långvarig effekt samtidigt som den absorberar oljor och orenheter. Innehåller niacinamide med mjukgörande och balanserande egenskaper för ett vackert och hälsosamt hår. Ger en uppfriskande känsla med lätt textur och medelhög volym.
Passar alla hårtyper.

Pris: 112 kronor.

(Nedsatt 25%)

KÖP

Nästa bild
Dry Shampoo Sunny Grapefruit - Björn Axén KÖP

Dry Shampoo Sunny Grapefruit - Björn Axén

Ett torrschampo med uppfriskande grapefruktdoft som effektivt fräschar upp håret utan att ge strävhet. Dry Shampoo Sunny Grapefruit ger lätt volym och passar alla hårtyper.

Pris: 100 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!