Att svänga ihop ett gott mellanmål (som även funkar som efterrätt!) behöver varken vara krångligt eller tidskrävande, speciellt inte om du följer Sassa Aslis recept på saftiga och supergoda bananmuffins.
Du hittar receptet nedan:
Att svänga ihop ett gott mellanmål (som även funkar som efterrätt!) behöver varken vara krångligt eller tidskrävande, speciellt inte om du följer Sassa Aslis recept på saftiga och supergoda bananmuffins.
Du hittar receptet nedan:
Ingredienser:
200 gram banan(er)
3 st ägg
3 dl mandelmjöl
3 msk kokosmjöl
3 msk dadlar
2 tsk bakpulver
1 krm kanel
3 krm vaniljpulver
Mixa bananer, dadlar, mandelmjöl, havregryn och kokos.
Krydda med vanilj och kanel, grädda i 20 minuter på 175 grader och du har ett saftigt och nyttigt mellanmål eller den perfekta avslutningen på en god middag!
Foto: Sallys baking addiction