Horoskop

Stort horoskopspecial för alla stjärntecken: så här blir ditt 2019!

Vill du veta hur ditt 2019 kommer att se ut? Hur blir karriären och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv? Här nedan hittar du årshoroskop för alla stjärntecken!

Foto: Unsplash / Pexels

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Det blir ett bra affärsår för väduren även om dina idéer inte är unika så har du ett vinnande koncept. För oxen börjar året med massor av romantik och det kommer bjudas på många mysiga stunder. För tvillingen är det bäst att skynda långsamt och inte ta sig vatten över huvudet.

Kräftan kommer att träffa någon som gör ett stort på dig och påverkar valen du gör i ditt karriärsliv. Lejonet, du behöver fysiska utmaningar för att känna dig stimulerad men ska inte vara på fötterna hela dagarna heller, det gäller att hitta balansen. Bröllopsklockorna kan börja ringa för Jungfrun. Har du ett förhållande sedan flera år tillbaka kan det nu vara dags att stadga sig ytterligare och visa upp eran kärlek för omvärlden.

För vågen spirar också kärleken och det kan gå väldigt fort när du träffar någon ny, när ni har klickat vill du börja bygga en framtid tillsammans. Du som är skorpion måste ha realistiska förväntningar på vad du kan göra, har du för höga mål så lär du bli besviken. För skytten handlar 2019 om utbildning, du som studerar får ett bra år och du som arbetar tjänar på att lära dig nya saker. Det går lite trögt för stenbocken men några månader in på det nya året börjar allt att lossna och du får ett överraskande positivt besked. Vattumannen, du trivs bra med det du sysslar med men ändå så finns ändå en brinnande längtan att pröva något nytt. Fiskarna får energi och känner dig styrkt av att spendera tid utomhus, det här gäller året runt så låt inte vädret hindra dig.

Väduren (21/3 – 19/4) läs ditt årsastro här.

Oxen (20/4 – 20/5) läs ditt årsastro här.

Tvillingarna (21/5 – 21/6) läs ditt årsastro här.

Kräftan (22/6 – 22/7) läs ditt årsastro här.

Lejonet (23/7 – 22/8) läs ditt årsastro här.

Jungfrun (23/8 – 22/9) läs ditt årsastro här.

Vågen (23/9 – 22/10) läs ditt årsastro här.

Skorpionen (23/10 – 21/11) läs ditt årsastro här.

Skytten (22/11 – 21/12) läs ditt årsastro här.

Stenbocken (22/12 – 19/1) läs ditt årsastro här.

Vattumannen (20/1 – 18/2) läs ditt årsastro här.

Fiskarna (19/2 – 20/3) läs ditt årsastro här.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!